Μου τη σπάει

Όπου “εξυγίανση” βάλε “ανάρρωση” :stuck_out_tongue:

Οι τιμές από Αγ. Κωνσταντίνο που κοιτάω εγώ είναι στα 93 ευρώ πήγαινε-έλα κατ’ άτομο (όχι φοιτητικό όμως, γτ κοίταξα μεσω Internet). Βάλε κι άλλα 20-25 που χρειάζονται για Αθήνα-Αγ. Κωνσταντίνο κ αντίστροφα, πάει στα 110-120 ευρώ σχεδόν. Έχει σχετικά φτηνά ξενοδοχεία βέβαια αλλά κ πάλι…

…που πρεπει να περιμενω μια ωρα για να φυγω…:sleep: :x

Οι τερατογενεσεις στο Ιρακ μετα τον πολεμο των αμερικανων με χημικα.

που και να παω να κοιμηθω τελικα δεν θα κοιμηθω θα μου σπασουν τα νευρα απο τα κουνυπια που κανουν βόλτες πάνω απο το αυτί μου…:frowning:

μου τη σπανε οι κακιες!

κυριε κρισπ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

που εχω συναχι καλοκαιριατικα [-X

ακόμη ένα Σαββατόβραδο μέσα λόγω διαβάσματος…Δευτέρα αρχίζει η αγωνιστική περίοδος (ακα εξετάσεις)

[quote="“Leper Jesus,post:5835,topic:1995”]
Κατ΄αρχήν προς αποφυγή παραξηγήσεων, η ΠΚΣ (απ’ ό,τι ξέρω, δηλαδή) απέχει από όλα αυτά. Καλεί μόνο σε αποχή, όχι στα σπασίματα των εκλογών. Αυτοί που τα ‘‘έσπασαν’’ σήμερα, ήταν ΕΑΚΚίτες, αυτόνομοι και αναρχικοί.
[/QUOTE

Ακριβώς!!! Οι κνιτες το μόνο που έκαναν ήταν σπάσιμο συνελεύσεων και μπλοκάρισμα αγωνιστικών πλαισίων.

Έχεις πάει σε καμμία γεν.συνέλεσυη ή αρκείσαι στην ενημέρωση των γκεμπαιλίσκων Πρετεντέρη, Τράγκα κλπ.?

Αυτή η διάταξη προσπαθεί να δώσει μία αίσθηση δημοκρατικότητας στο τερατούργημα της κυβέρνησης μειοψηφίας. Είναι ο δούρειος ίππος για να εφαρμοστεί αυτό το πράγμα. Προσωπικά λυπάμαι για το ότι το αγωνιστικό πλαίσιο δεν πέρασε στο σύλλογο μου και για το ότι νέα συνέλευση θα δούμε από Σεπτέμβριο και αν…
Θεωρώ καθήκον κάθε φοιτητή που είναι ενάντιος στο νέο νόμο να στηρίξει τα πλαίσια σπασίματος των εκλογών, αλλά εφ`όσον σε μία συνέλευση δεν πέρασε το αγωνιστικό πλαίσιο δεν συμφωνώ με το να πηγαίνουν άτομα από άλλες σχολές και να τις σπάνε. Να πληρώσουν οι φοιτητές εκείνης της σχολής τις συνέπειες του να μην αγωνίζονται…
Μπράβο ζώα ντυμένα, προτιμήστε της εκδρομές των ΜΠΑΤΣΟΚΩΝ στη Μύκονο από τις συνελεύσεις, και πάτε να ψηφίσετε τον Καραμπίνη για να φάτε μυνήσεις 200.000 ευρώ και τον Σιμόπουλο για να έχετε τον αστυνόμο δίπλα σας…

1)Που είναι το κακό στο να παρεμβαίνει μία παράταξη ιδεολογικά σε κάποια σχολή? Ο καθένας ευτυχώς έχει αρκετό μυαλό για να καταλάβει αν συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί της και να την ακολουθήσει ή να την απορρίψει. Προσωπικά δεν συμφωνώ 100% με καμμία παράταξη γι`αυτό και δεν έχω πάει πουθενά, αλλά παρακολουθώ κάθε συνέλευση και συμμετέχω σε όλες τις πορείες, ενώ στηρίζω και τα αγωνιστικά πλαίσια. Πάντως προτιμώ να διαμορφώνουν συνειδήσεις οι παρατάξεις παρά οι Τράγκες, πρετεντέρηδες και τα άλλα σκυλιά του Στυλιανίδη και του Καραμαν-Αλή.

2)Μετά το 7ο έτος κάθε φοιτητής χάνει τη φοιτητική ιδιότητα και μαζί της το πάσο, τη σίτιση, τη στέγαση, τα συγγράμματα… Έτσι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρρύνουν μόνο την τσέπη τους.

Προσωπικά θα προτιμούσα χίλιες φορές να μην σπουδάσω τίποτα, παρά να βρίσκομαι σε ένα μαγαζάκι (τέτοιο πράγμα είναι ότι λειτουργεί με τους κανόνες της “ελεύθερης” αγοράς και αντιμετωπίζει τους φοιτητές του ως… καταναλωτές) και να έχω την ψευδαίσθηση ότι αποκτώ μόρφωση (άλλο μόρφωση και άλλο γνώση).

1)Προσωπικά είμαι αηδιασμένος με το ότι στον σύλλογο μου δεν πέρασε το αγωνιστικό πλαίσιο, με το ότι ο νόμος της κυβέρνησης μειοψηφίας θα εφαρμοστεί και με το ότι του χρόνου κατα πάσα πιθανότητα θα πληρώνω τα κέρατα μου για συγγράμματα και θα έχω τους χρυσαυγίτες (δηλαδή τους αστυνόμους και τους σεκιουριτάδες) δίπλα από την αίθουσα μου.

2)Μα και το κάψιμο της σημαίας διακίνηση ιδέας είναι. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις έννοιες του κράτους και του έθνους. Αυτό που διαφωνώ είναι στο ότι ορισμένοι πήγαιναν και έσπαγαν τις εκλογές σε διάφορα τμήματα, ενώ δεν είχε περάσει αγωνιστικό πλαίσιο. Εφ`όσον οι φοιτητές αυτών των τμημάτων συμφωνούν με την κυβέρνηση δεν έχει νόημα να τους επιβάλλεις τη γνώμη σου. Ας υποστούν τις συνέπειες του να μη στηρίξουν το αγωνιστικό πλαίσιο.

Ποιά ελεύθερη διακίνηση ιδεών???
Που ασφαλίτες φακελώνουν και παρακολουθούν κινήσεις πολιτών που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα μόνο και μόνο επειδή απορρίπτουν την τωρινή κοινονικοπολιτική οργάνωση? Και για του λόγου το αληθές ψάξε στο σαιτ του Ιού της Ελευθεροτυπίας για τέτοια περιστατικά…

1)Έχεις παρακολουθήσει καμμία γεν.συνέλευση ή ως μόνη πηγή ενημέρωσης έχεις τα κανάλια?
Η σχολή μου φέτος για 2 σημαντικότατα θέματα (ασφαλιστικό και εκλογές πρυτάνεων) δεν έκλεισε, εφόσον όσοι ήρθαν στο αμφιθέατρο αποδείχθηκαν λοβοτομημένοι, αλλά όλοι αποδέχθηκαν το δυσάρεστο αποτέλεσμα και δεν είδα καμμια μειοψηφία να κλείνει τη σχολή. 2)ΟΚ, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω αρχές. 3)Οι μόνοι που εμποδίζουν φοιτητές να τελειώσουν στην ώρα τους είναι οι καθηγητάδες, γιαυτό και βρίσκονται στην απέναντι πλευρά.
4)¶ρα δεν είναι πανεπιστήμια, αλλά μαγαζιά:wink:

Ένας πρεζάκιας, κουκουλοφόρος, προδότης του έθνους, ανθέλληνας, μπάχαλος, εμπρηστής που δεν αφήνει την κυβέρνηση να κάνει το έργο της.

μου τη σπαει που καποιοι ρουφανε τη σουπα και δεν την τρωνε σαν ανθρωποι!!!

Να την δαγκώσουν εννοείς?

εννοω εκεινο τον εκνευριστικο ηχο, αν καταλαβες

Ναι μωρε κατάλαβα :stuck_out_tongue:

Είναι εκνευριστικό, ειδικά αν σου χει γίνει έμμονη ιδέα και το ακούς συνέχεια. Όπως στα φιλαράκια που το θυμήθηκα τώρα, που κάνει η rachel στον ross “Yeah that’s it Ross breathe louder”

χαχαχαχ

που δεν είναι στο msn… :frowning:

και μενα…ποια λες εσυ?μηπως λεμε για την ιδια?:stuck_out_tongue:

Δεν μου δίνετε και τα msn και των δύο, και ας μην είναι απόψε :roll:

χαχαχαχαχα!προσεχε γτ αυτη που λεω εγω,βαραει!!!:? 8O :smiley:

Το itunes έχασα όλη τη μουσική μου #@$@#$% την Apple:!:

+1
κατι τεοιοι ειναι για τρελα μπουνιδια:?

Δε νομίζω ότι παίζει ρε… :roll: