Μου τη σπάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτή η εκνευρεστικά βλακωδέστατη και πανηλίθια καινούρια διαφήμιση της Microland με τον αρχιγλοιώδη αρχιτσάτσο Λάλα. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :blow: :blow: :blow: :blow: :blow: :blow:
:lol: :lol: Λαλα,ακου εκει ονομα…Λάλα… :lol: #-o :!:
Έλα ντε! :lol: :lol: Από το επώνυμο και μόνο καταλαβαίνεις με τι δίποδο ανθρωποειδές έχεις να κάνεις. Και να μην αναφέρουμε καλύτερα το επίπεδο ‘‘δημοσιογραφίας’’ που εκφράζει, προσφέρει και αντιπροσωπεύει αυτό το ον…
γτ καλε?το επιθετο του ειναι ακρως μουσικο!ολοι εχουμε τραγουδισει “λαλαλαλλλαλαααλλα” επισης η νοτα ΛΑ δηλαδη LA δηλαδη A…
που με εδειξε η καμερα στο βαθος στα επισοδεια στο Πα.μακ. χτες στο μεγκα…και ρε πουστη περαστικος ημαν…ρουφιανοι καμεραμεν…
η ζεστη
Moυ τη σπάει
- που όποτε συναντώ μια γνωστή μου που είναι κομμώτρια θέλει να μου κόψει τα μαλλιά!Βοήθεια! θελουν να με κουρέψουν!!! (τζαμπα τα μακραίνω τόσα χρόνια?)
- όταν με κοιτάνε επίμονα στο δρόμο. (this is κουτσομπολιό[-X )
- που η λέξη ροκ από κάποιους χρησιμοποιείται ακόμα και για τον Βασίλη Καρρά!8O #-o
Βασικα πανω κατω τα ιδια και γω.
- Η θεια μου θελει να κανει πειραματα στο κεφαλι μου.
- Οταν με κοιτανε επιμονα στο δρομο.
- Οταν αντι για Βrutal death metal, λενε τον Καρρα ροκ. Ελεος δλδ!
Που κοιμάμαι όρθια, αλλά θα κάτσω να διαβάσω κι άλλο
Εγώ κοιμήθηκα το απόγευμα 2 ωρίτσες για να έχω δυνάμεις μετά.
Μου την σπάει το μάθημα που δίνω αύριο.
4 Κεφάλαια.
Μόνο το 1είναι κατανοητό…
Δεν το περνάω με τίποτα.
gf δλδ
Μου τη σπανε τα παντα… :lol:
Μου την σπαει που σημερα, σπαστηκα με κατι που ειπε η μανα μου επειδη σπαστηκε, οταν εγω εσπασα καταλαθος ενα βαζο. Σπαστηκε τοσο πολυ που φωναζε αν μια ζωη αυτη θα πληρωνει τα σπασμενα. Ασχημο σπασιμο.
Που ξυριστηκα.Ελατε πισω μουσια μου.
Και το τραγομουσο ξυρισες??
Στανταρ με απατας μαλακα.
Eδω ρε τα εκοψε ολοκληρος james hetfield ρεεεε ,σε σενα θα κολλησουμε?:lol: #-o
Που τα κουνουπια με εχουν καταντησει πουα.
Η τωρινή κατάσταση.
Πολλά αυτή τη στιγμή…υπερβολικά πολλά…
Θανατος στα κουνουπια!:lol: :-s