Που λαγκαρει το photoshop :@
εχεις και συ τα προβληματα σου…
Μου τη σπάει το βλαμμένο το ράνια στο msn. Πσόφος.
Χωρις εμενα δεν θα μαθαινες τι ειναι η ασπαρταμη γαμωτεν. Σαπχιε.
που περα απο το Photoshop λαγκαρει και το autocad… το Pc θεελει πεταμα… :? [-X
που γραφουμε και ενδοσχολικα μαθηματα… σημερα εγραψα μαθηματικα γενικης και εγω ως θεωρητικη δεν ξερω τιποτα ετσι εγραψα ενα ποιημα του καρυωτακη
εύγε… φουλ μαρκς
Eιδικα κατι ενδοσχολικα ειναι εντελως της πλακας,απορω γιατι υπαρχουν καποια μαθηματα…[-X
σε ευχαριστω
Μου την σπάει όταν άνθρωποι που τους πάω πολύ δεν μου λένε όταν έχουν κάτι μαζί μου.Στην τελική αν έκανα κάτι που σου την έσπασε και δεν το κατάλαβα πέστο μου γαμώτο.
που μου αρεσει ενα κοριτσι αλλα μου αρεσει και η κολλητη της… γαμω την τυχη μου… δεν ξερω τι θελω…
Η λύση σου λέγεται defrag.
η λυση του λεγεται φορματ…παει με ολα!!
Ναι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Και το defrag βοηθά. Ειδικά αν δεν έχει λόγο να κάνει φορμάτ.
Δοκίμασε defrag και κάποιο registry cleaner και η ταχύτητα θα βελτιωθεί απίστευτα.
μπα εγω οσες φορες εχω κανει ντεφραγκ εκτος του οτι αργει παρα πολυ να τελειωσει,δεν βλεπω καμια διαφορα στις ταχυτητες…
Quote:
Originally Posted by Dimi_tallica
Moυ τη σπάει
- που όποτε συναντώ μια γνωστή μου που είναι κομμώτρια θέλει να μου κόψει τα μαλλιά!Βοήθεια! θελουν να με κουρέψουν!!! (τζαμπα τα μακραίνω τόσα χρόνια?)
Να δεις που του τα έκοψε η γνωστή μου η κομμώτρια!
ε, όταν περνούν τα χρόνια τα κόβεις τα μαλλιά συνηθως
εγω εχω καιρό ακόμα μέχρι τότε.
Πιο πολυ εντυπωση θα μου έκανε αν έκοβε τις μπουκλες του ο Slash παντως! (χτύπα ξυλο!!μη το δω αυτό!)
Ναι οντως, η αληθεια ειναι πως τοχω παραφορτωσει το laptopi (ειπα Pc πριν #-o )
Αναλόγως και το σύστημα σου πάντα. Αν για παράδειγμα έχεις 128 mb ram, το autocad όσο καλή διάθεση και να έχει το πισί σου, δεν θα το τρέξει…
Όχι δα…
τι με πέρασες, σου φαίνομαι να σπάω συνελεύσεις σαν και αυτούς??
Απλά έκανα λάθος στο αρχικό ποστ, έπρεπε να γράψω ΔΑΠΑΣΠΚΣ (άντε κνίτες και κοινά πλαίσια αντικατάληψης).
Δεν ανήκω κάπου γιατί δεν συμφωνώ τελείως με κάποιο σχήμα, αν και από του χρόνου λέμε με έναν φίλο να ανεβάσουμε δικό μας.
εχω 1 γκιγκα ραμ.οποτε…
ελα ρε φιλε χωσε!για προς τα που θα συγκλινει η παραταξη σου.
μου τη σπαει που νυσταζω αλλα θελω να δω τιβι!!