Γιατι ειναι μνημεια των Ελ.
Ολα ειναι γραμμενα στο"Πυραμιδες στην Ελλαδα".
Το Studio Max.Τα αμφιθεατρα.Οι αμπαλες που παιρνουν ενα μαθημα στο οποιο ΔΕΝ νιωθουν και αναγκαζομαι να κανω εργασια 3 ατομων μονος μου.Τα γραφικα.
Το βραδυ στανταρ θα βλεπω εφιαλτες να με κηνυγαν τρισδιαστατα αμφιθεατρα.Με μπλε καρεκλιτσες.Και εξωστη.
τρυφερή αγκαλιά στο θεριό
Μου τη σπάει:
- που τα διαρκείας στο Καραϊσκάκη είναι ακριβά. Προτιμώ να αγοράζω μεμονωμένα εισιτηρια…δε “βγαίνω” ρε γμτ!
- η κίνηση στους δρόμους. Ιδιαιτερα σε συνδιασμό με τη ζέστη είναι εφιαλτική!![-X
- ένας μπιπ που δεν χρωστάει να πει καλή κουβέντα για τον φίλο μου τον Eicca…πέφτει τρελλό θάψιμο! Μου λέει όλη την ώρα με το μάτι γουρλωμενο -σαν του ροφού, u know- “Μα ΤΙ του βρισκεις επιτέλους???”:lol:
τίποτα μωρέ…απλά είναι ψηλός, με ωραια γαλαζια ματια και σουπερ ξανθά μαλλιά…α! ναι…εχει και μπολικο ταλέντο και δεν είναι και κωλοπαιδο…Ασημαντότητες!σιγά, τι έχει για να μ’αρεσει?
1)το οτι θα κανω φροντιστηριο το καλοκαιρι
2)το οτι δεν εχω βγαλει καθολου γενια
Που δεν βρισκω τις σημειωσεις τις χημειας… Και οτι δεν προκειτε να γραψω πανω απο τη βαση …
Που δε θα δω τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ Μαρκ Κνοπφλερ…
και εγω που εχω τι καταλαβα… καθε 3 μερες θελω ξυρισμα…
οσο για το φροντιστηριο ειλικρινα σε λυπαμαι τα τραβηξα και εγω περισυ!!!
Μα εμείς δεν τα θέλουμε για να τα ξυρίζουμε
Το ότι μερικά άτομα είναι τόσο γλοιώδη. Μπλιαααααξ :? [-X
που δεν εχω διαβασει τιποτα…
Αν δεν έχεις διαβάσει,μη μασάς.Αν δε γράψεις,τι είχες,τι έχασες!Το σπάσιμο είναι να έχεις ξεσκιστεί σε κάποιο μάθημα και να κοπείς,νιώθεις σα να χαράμισες μάταια τόσες ώρες και θες να τα σπάσεις όλα…
Προχθές το έπαθα!
Μου τη σπάνε οι κατσαρίδες. Μπλιαααααξ!
Αν ξαναδώ καμία, θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος, ποιος με κρατάει.
Ναι, αλλά τουλάχιστον έχεις την ψυχή σου ήσυχη ότι το πάλεψες, ότι πόνταρες σε κάτι. Αν δεν είχες διαβάσει, θα ήταν παραπάνω από σίγουρο ότι θα κοβόσουν, σωστά;
Λοιπόν, εμένα μου τη σπάει που καταλαβαίνω μέρα με τη μέρα πως από τη στιγμή της γέννας σου και στον αιώνα τον άπαντα, το κράτος βρίσκει τρόπο να βγάλει ξύγκι από σένα, και το καταφέρνει (Ακόμα κι όταν είσαι πλέον 3 μέτρα κάτω από τη γη).
Aυτες λενε επιζουν απο πυρηνικη καταστροφη… Οποτε τσαμπα πολεμο θα κανεις…
:lol: #-o
ρε γμτ πολλες αναφορες εχουν γινει τωρα τελευταια απο συμφορουμιτες για κατσαριδες!!
Μου τη σπαει που μετα το euro 2004 οι γυναικες ξαφνικα αρχισαν να βλεπουν μπαλα και να πηγαινουν στο γηπεδο,κυριως για την εθνικη. Αφου δεν τους αρεσει η μπαλα τι πανηγυριζουν,μηπως καταλαβαινουν κ τιποτα?#-o :lol: :lol:
:-s :-s
ποια απο δω μεσα ξερει τι ειναι off side?
Εγω Και εμμεσο Μικρη ηθελα να γινω ποδοσφαιριστρια
εχει ακαδημιες εκει που μενεις ?