Ε, τότε να βάλουμε κάποια να ψεκάσει!
Ερασιτεχνικη ομαδα ποδοσφαιρου, ημουν στη γυναικεια ομαδα δεξι χαφ 2 χρονια:p τελος το οφ τοπικ, το παραχωρω στις κατσαριδες.
Το διάβασμα που ΔΕΝ έχω κάνει. Τη γ****** τη διαγένεση ήθελα να βγάλω σήμερα, αλλά δεεε. Και θα βγω και το βράδυ.#-o
Τι ν’ αυτά ρε φασίστα!
Μου τη σπάνε οι φασίστες!
μπλιαααααξ!
Τι περιμένεις από άτομο που ακούει DHG…[-X
Δίκιο έχεις.
Αυτό το ίφριτ μέχρι και λεφτά σε κόσμο μπορεί να χρωστάει.
ολα τα πνευματικα συμφοριασμενα ψοφογιδα… (ευτυχως στο φορουμ δεν εχουμε αλλα εδω στα βριλησσια εχουν μαζευτει πολλα)
Μου τη σπαει οταν καποιος σου λεει οτι κανεις λαθος ενω δεν κανεις προσβαλοντας σε.
1.Μη τους βάζουμε όλους σε ένα καλουπι. Δεν ξεκίνησαν όλες οι γυναικες να βλέπουν ποδόσφαιρο μετά το Euro '04…
2. Που ξέρεις οτι αυτές που πανηγυρίζουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα?:-k
3. Ποια εθνική??? Θρύλος ολέ!
4. Εγω ξέρω και πολλους αντρες που δεν ξέρουν όχι μόνο το offside αλλά γενικά από ποδοσφαιρο (κάποιοι απλα δεν το γουστάρουν -και δικαιωμα τους- αλλά κάποιοι υποτιθεται οτι το παρακολουθουν και δεν ξέρουν την τυφλα τους.Πολλοι κάνουν ότι ξέρουν…αλλά επειδή είναι γένους αρσενικού αυτόματα σημαινει ότι ξέρουν και καλύτερα:–
Δε σημαινει πως οι γυναικες δεν μπορουν να δουν ή να καταλαβουν από ποδοσφαιρο επειδή η πλειοψηφια που παρακολουθει το αθλημα ειναι ανδρες.Είναι αναλογα το άτομο. Αν του αρεσει να βλέπει ποδοσφαιρικους αγωνες ή όχι…
γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο στην Ελλάδα φαινεται περίεργο στους ανδρες όταν οι γυναικες βλέπουν ποδοσφαιρο?Δε νομίζω οι Αγγλοι ή οι Σουηδοί π.χ να έχουν την ιδια αντιμετωπιση:roll:
Μου την σπάει που μάλλον (!!!) έχω μεγαλώσει και είμαι εγκρατής σε περιπτώσεις thread “The biggest assholes της ροκ σκηνης”, που αντί να αρχίσω να ρίχνω μπινελίκια στον κάθε άσχετο που γράφει ότι του κατέβει, το βλέπω ώριμα και δεν σχολιάζω καν… [-X #-o
[SIZE=“1”]Εκτός και αν γραφτεί τίποτα ακόμα πιο άκυρο, οπότε θα “αναγκαστώ” να επέμβω…:roll: [/SIZE]
Το καλό με το φόρουμ του ρόκινγκ είναι ότι μας μαθαίνει εγκράτεια. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ Ειδικά σ’ αυτά τα θρεντς
Που η αδέρφη μου ακούμπησε το χέρι της στο laptop του οποιού τώρα η webcam έπαθε βλάβη ενώ χρειάστηκε να του κάνω εκ νέου format…
Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα κατάφερε…:dunno: :blow: :blow: :blow:
με λιγη καλη θεληση και υπομονη ολα γινονται:)
ξερω εγω…γυναικα δεν ειναι??
ειναι κατι αντιστοιχο με το θεμα του euro κα του οφ σαιντ…χεχεχε!
πλακιτσα κανω εννοειται πολυαγαπημενες μου συμφορρυμιτισες!!
Πες τα ρε ντιμη κοριτσι μου γιατι αυτοι οι αντρες δεν πανε καλα ( και μετά λένα για μας … ). Βλεπουμε ποδοσφαιρο ‘’ α βλεπουν για την εθνικη ή για τους ποδοσφαιριστες ‘’ . Δεν βλεπουμε ποδοσφαιρο ‘’ ουουου ειναι ασχετες μακριαααα…’’ . Μαθετε λοιπον καλοι μου οτι ναι ξερουμε και μην κανετε σαν τρελοι μολις δειτε μια γυναικα που γνωριζει πια… Τοσο καιρο διπλα σας εχουμε μαθει στο κατω κατω .
Προς γυναικες : Δεν ειναι τοσο δυσκολο αθλημα το ποδοσφαιρο πια… Το τεννις ειναι πιο πολυ …
Αληθεια οι γυναικες ποδοσφαιριστριες πως κανουν control?:-- :-- Οταν βαζουν γκολ βγαζουν και τη φανελα για να πανηγυρισουν?:vibrate: :vibrate: :bleh:
…
Ενα αποσπασμα απο την εκπομπη του ραπτοπουλου…
[I]
Ραπ: Δε μου λες. Κοντρόλ με το στήθος πώς κάνεις;
Τηλεθεάτρια: Με το στήθος.
Ραπ: Δηλαδή, χτυπάει η μπάλα στα βυζιά σου
Τηλεθεάτρια: Όπως κάνει και ο άντρας (………) για να προστατευτεί.
Ραπ: Τι κάνει λέει;
:lol: :lol: #-o
Τηλεθεάτρια: Ο άντρας γιατί προστατεύεται στο, δηλαδή, οι γυναίκες και οι άντρες έχουν όλοι κάποια ευαίσθητα όργανα.
Ραπ: Α, μάλιστα. Το ευαίσθητο σημείο.
Τηλεθεάτρια: Ναι, ναι.
Ζάχο: Ας έρθει η κοπέλα την άλλη εβδομάδα από δω να τη δούμε.
Ραπ: Τέλος πάντων.[/I]
Ναι ρε με το στηθος μπορουμε να κανουμε μια χαρα κοντρολ.
Και οχι δν βγαζουμε την μπλουζα μας οταν πανηυριζουμε ελεος… ( ουτως ή αλλως νομιζω οτι παρνεις κιτρινη αν βγαλεις μπλουζα ε ??? ).
Oι γυναίκες παίρνετε απλά το τηλέφωνο του διαιτητή