Μου τη σπάει

xaxaxa!τωρα γινεσαι καφρος μπορω να πω…

Όχι, απλά είναι ο Μάνος.

δηλαδη αυτο τον καθιστα ελευθερο να καφριζει ε? :slight_smile:

Ε ? Ελεος πια τι αλλο θα ακουσω …

Όχι, αλλά είναι μοντ. Δηλαδή έχει εξουσία. Άρα κάνει ότι γουστάρει.:slight_smile:

Πφφ σοβαρά ρε παίδες, σε ποιον από σας αν ήταν διαιτητής σε γυναικείο αγώνα και η σκορερ έβγαζε την μπλούζα της θα του πήγαινε καρδιά να της ρίξει κίτρινη?

Επιστρέψτε ον-τόπικ.

αναλογως το…χμ…γκολ που θα εβαζε…:wink: :wink: :wink:

εντιτ:
ιφριτ:ενας νεος μοντ γεννιεται!! :slight_smile:

Οταν ενας απο τους επιθετικους παικτες ειναι πιο κοντα στο τερμα της αντιπαλης ομαδας του απ’ οτι ο αμυντικος της αντιπαλης ομαδας και η μπαλα. Καπως ετσι τεσπα :Ρ

Δεν πειραζει ομως και να μην ξερουμε, στους αντρες εχουν το ποδοσφαιρο για αποχαυνωση και στις γυναικες τα ψωνια, το πως να ειναι κουκλες κτλ.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι αποχαύνωση.
Άσχετα με το πώς το παρακολουθούν ορισμένοι.

…τα ΕΛΤΑ!
2 δεματα απο την Αθηνα περιμενω εδω και 4 μερες !
Δηλαδη απο την Αμερικη ποσους μηνες θα κανουν ?

Με το πως το χρησημοποιουν, ναι… Ετσι το λεω. Ο αθλητισμος ειναι υπεροχο πραγμα.

Η γυναικα οταν παιζει ποδοσφαιρο γινεται αντισεξουαλικη…:stuck_out_tongue: Το ποδοσφαιρο ειναι ενα καθαρα ανδρικο αθλημα…:stuck_out_tongue: Γυναικειο ποδοσφαιρο σου λεει μετα…:lol: #-o

Που με γραψανε ολοι αααααλλη μια φορα. Και σε κατι τετοιες στιγμες δεν εχω ενα ατομο να μιλησω, ενα ατομο να νοιαστει.

Emo :expressionless:

που ειμουν μ*$&*@# αποψε…

Μου τη σπάει που χάλασε το HI-FI!!!:x κρίμα…και είχε τον ήχο!
(ευτυχώς που έχω και cd-player γιατί δε θα το άντεχα…έχω να κάνω πρόγραμμα αυριο!:twisted: :twisted: :twisted: )

Τερλέγκα θα παίξεις?

Θα ξεκινήσω με Maiden μετά θα συνεχίσω με Ζαφείρη Μελά, καπάκι Metallica και μετά Makis Christodoulopoulos:p :stuck_out_tongue:
(o Tερλεγκας είναι πολύ heavy metal και δεν τον μπορω…)

και μετα λιγο λε-πα…

:lol: για τρελλό headbging!!!:metal:

Λε-πα up your ass…