Μου τη σπάει

μου τη σπαει που θα πρεπει να μαι στην κηφισιας σε 10 λεπτα για να ρ8ει να με παρει μια παρεα να παμε για μπανιο στο εξοχικο μου και γω ειμαι κομματια…

που ο ανεμιστηρας μου κανει πολυ θορυβο και δεν μπορω να κοιμηθω:sleep:

…η ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση.
σου συμπεριφέρονται σα να’σαι ζώο και λες κι ευχαριστώ.σε βάζουν σε κλουβί και γυαλίζεις και τα κάγκελα.
όταν βγεις απ’το κλουβί βέβαια,ποιος σε κρατάει,εκεί θα γελάσουμε:lol: :lol:

Τι κολλημα εχεις εσυ με τις γυναικες που παιζουν ποδοσφαιρο πια?? Μια χαρα ειμαστε οταν παιζουμε … Οχου …

Eχω κολλημα κυρα μου τι να κανουμε τωρα…:lol: #-o Το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα,πως θα κανεις εσυ βρε κοντρολ με το στηθος?Θα χτυπαει η μπαλα στα…“μπιπ” σου?#-o :?

ΚΙΜΙ, μα το θεό, έλεος

Mα πρεπει να απαντησω…πως θα γινει.:-s

#-o το κοντρολ ειναι το θεμα ?..

η οτι παιζουν χαλια ?

Γιατι ρε θα κανει καλυτερο κοντρολ ετσι.

Ε τωρα γινεσαι ρατσιστης … Τι σημαινει ειναι μονο για αντρες ??? Σε τι εποχη ζουμε … Ελεος …

Το ότι δεν έχω λεφτά αλλά θέλω διακοπές… Που σημαίνει δανεικά από γονείς… Που με τη σειρά του σημαίνει πως ό,τι πάρω από την πρακτική, θα πάει στους γονείς :stuck_out_tongue: Γαμώτο.

Μου τη σπάει επίσης το ότι δεν ξέρω πού θέλω να πάω διακοπές :-s :stuck_out_tongue:

-Τα 15χρονα που βαζουν κατι τακουνια ΝΑ και βαφονται για να πανε για καφε. Τζιζους δηλαδης. Επισης οι γυναικες που τα πετανε ολα εξω. Οχι καλη μου, αμα εχεις κυτταρυτιδα/πατσαδες/γονατα σαν μπαλακια του γκολφ/ξυλοποδαρα δεν μπορεις να φορεσεις σορτσακι. Τι φταινε τα ματακια μου δηλαδη;:frowning:
-Οι ανθρωποι που δεν κανουν ποτε αυτοκριτικη αλλα αρκουνται στο να ριχνουν χολες και τα ρεστα.
-Που το ΤΕΙ μας ειναι τοσο για το πεος που για να βρεις την υλη για τα μαθηματα πρεπει να ψαξεις σε καποια καταπακτη των πυραμιδων ή κατι τετοιο.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πάνε οι πυραμίδες στους Μηχ. Μηχ. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Η απίστευτη κίνηση στον δρόμο σήμερα + το ότι όλη αυτή η κίνηση προήλθε απο σοβαρό ατύχημα στην μέση του δρόμου

Μα και στο σχολείο έτσι πάνε :expressionless:

Δεν εχεις δει σοβαρη γυναικεια μπαλα. :stuck_out_tongue:
Αν δεις Νορβηγια,Αμερικη και κανα 2 αλλες χωρες θα φριξεις.

ναι ενω στο μπασκετ τα πανε μια χαρα…

… όταν με ξυπνάει το ξυπνητήρι, ανοίγω τα μάτια μια χαρά και νιώθω φρέσκος λες και δεν κοιμόμουν τόση ώρα, πατάω το snooze και όταν χτυπάει ξανά μετά από 9 λεπτά, δε μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου, να πάρω τα πόδια μου και νιώθω λες και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου

ηθικο δίδαγμα:[CENTER]

if you snooze you lose :p[/CENTER]

που σε λιγοτερο απο μια βδομαδα αρχιζει για τα καλα η εξεταστικη…