Χοχοχοχοχο, καλά να πάθετε στο DI!
1/7 έχουμε τη Δευτέρα παρουσία ή ανάσταση του κυρίου ή ότι άλλο θέλετε!
τελος εξεταστικής-γενέθλια-whitesnake
:vibrate:
Χοχοχοχοχο, καλά να πάθετε στο DI!
1/7 έχουμε τη Δευτέρα παρουσία ή ανάσταση του κυρίου ή ότι άλλο θέλετε!
τελος εξεταστικής-γενέθλια-whitesnake
:vibrate:
ε???8O 8O 8O 8O 8O
εμεις τελειωνουμε κοντα 20 ιουλιου,
ετσι να κατσω να ρουφιξω ολη τη ζεστη…
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι υπαρχουν και χειροτερα…
ενας φιλος μου που ειναι στους μηχ μηχ μου ειπε οτι τελειωνουν 30…
ναι αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα.οπως το οτι εγω τελειωνω 4…αυτα να βλεπεις!!
ΠΑΠΕΙ 25/6:(
Οι απέναντι όταν χαμουρεύονται.
με κίνδυνο της ζωής μου, θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι είναι το εξεταστική?
ναι
Ερωτήσεις περι εξεταστικής της προσπερνώ. Καλά να πάθετε, εμείς περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας.
μου τη σπάει που κουράστηκα στο 5Χ5 σήμερα…
Eμ δεν ερχεσαι με μας που ειναι ξεκουραστα. Ολοι περπαταμε
Το εμ ες εν. Δεν γινοταν να στειλω σε κανεναν παρα σε ενα ατομο μονο. Μετα βγαινανε ολοι και ειχα μηδεν επαφες ονλαην και το μονο ατομο στο οποιο μπορουσα να μιλησω το εδειχνε οφλαην. Παραλληλα μιλουσαμε σε ενα τσατ. Ολοι ειχανε φαει κικ απο το εμ ες εν. Μετα φαγαμε και εμεις οι τελευταιοι επιζωντες.
Τι γινεται ρεεεεεεεεεεεεε:!:
Γ@ΜΙΕΤΑΙ!!
Μου τη σπαει που αυριο θα βγει ο ηλιος και θα εχει κωλοζεστη!
Το ότι θα έχω εργαστήρια μέχρι την Πέμπτη, το ότι συνέχεια κάνω εργασίες, και μετά θα έχω διάβασμα για την εξεταστική. Σκατά.
που πρεπει να κανω κατι ασκησεις στην κι8αρα ενω εχω βαλει το we hellas patch στο προ και τα σπαει!!
Αυτή η κωλόζεστη που έχει σήμερα. Το μόνο καλό είναι ότι στέγνωσαν γρήγορα τα ρούχα που άπλωσα.
Δεν γινεται να διαβασεις γαμωτο.Απλα δεν γινεται.
Το ξέρω, αλλά διαβεβαιώνω μαμά/μπαμπά για το ακριβώς αντίθετο Ευτυχώς από το τηλέφωνο γίνονται όλα τόσο πιστευτά!
Σε δέρνουν όταν δεν διαβάζεις?
Τώρα πια όχι, αλλά όταν κατεβαίνω στο νησί για διακοπές, ζητάνε αναλυτική κατάσταση βαθμολογίας και με σαπίζουν
Βιντεο!