Μου τη σπάει

που κοπηκα στις κωλοδομες δεδομενων…:frowning: :frowning: :frowning:

Που εσπασα ενα δαχτυλο παιζοντας μπασκετ.

το ξαναγράφω:

να με σπρώχνουν,σκουντάνε,κουνάνε,ακουμπάνε σε μετρά,λεωφορεία κλπ κλπ

Μη με α κου μπα τε ! ! !:!: :!: :!:

Πάρε μηχανή τότε…

:stuck_out_tongue:

έχω μια,4 σκάλες,πολύ μπροστά:-s

:razz: :razz:

:-k που ολοι μου ζητουν να βγουμε, και εγω βαριεμαι… καλοκαιριασε και ακομα ορεξη να βγω δεν εχω…:-s :-s

τζικσο!!!
μεις πεθαίνουμε να βγούμε και δεν μπορούμε,πφ

ε πιστευω να πλησιαζουν οι μερες για να βγειτε, και σεις… εγω δεν θελω παντως και ας μπορω… :-s :-s

Είπα και γω να ανοίξω ξανά αυτές τις μέρες την TV λόγω του euro και μπορώ να πω πως μου τη σπάει πλέον αυτή η διαφήμιση με τους πιθήκους που λέει “έλα χόμο σάπιεεενς, έχουμε περάσει στην εποχή της εικόνας, άσ’ τα λόγια… στείλε μια φωτό…” (ορίστε τα έχω μάθει απέξω πλέον!)!!! Αν και εδώ που τα λέμε σε σχέση με άλλες βλακώδεις διαφημίσεις κινητών, αυτή τουλάχιστον είναι εφετζίδικη… :lol:

που μου ποναει το σβερκο!αν και αξιζε!

Το σβέρκο.
Τη κοπή τη πίτα.

σωστός ο δάσκαλος.είναι το ζβέρκο

η μηπως ειναι ο σβερκος που το λενε και στο χωριο μου το ενδοξο??

… που ακόμα δεν έχει περάσει το κρύωμα!

Παρατήρηση: Το συνάχι με καύσωνα παλεύεται λίγο περισσότερο…

o ζεστος αερας που φυσαει.Στεγνωνει ο λαιμος σου στο 5 λεπτο.
Επισης μου τη σπαει οτι φουσκωνω απο το πολυ νερο που αναγκαστικα πινω.

Που χάνω συνέχεια στα χαρτιά!

μου τη σπαει ο καθε παπαρας που παει στισ ςυναυλιες και χτυπιεται κ δε μ’αγηνει να δω…

μου τη σπαει ο καθε παπαρας που σμπρωχνει προσ τα μπροστα για να “¨δει καλυτερα” ή να χτυπηθει κ να τον δει ο μουσικος επανω…και ολοι εμεις γινομαστε λιωμα μπροστα και φυσικα δεν απολαμβανουμε τη συναυλια.

μου τη σπανε ολοι οσοι πανε σε μια συναυλια, κ ενω ειναι χαλια σε ηχο κ διοργανωση λενε μετα τα καλυτερα και ειναι στον κοσμο τους…ποπο τα σπασανε…ποπο γαμησε!!! ποπο ηταν τελεια…
αμα δεν ξερει καποιος ας το βουλωνει πια!!!

μου τη σπανε ολοι οσοι πανε σε συναυλιες ετσι για την πλακα τους κ γεμιζουν αρενες κ χωρους σε καλλιτεχνες που δεν το αξιζουν κ οι διοργανωτες φερνουν μετα τα σκατενια ονοματα γιατι απλα πουλανε…

μου τη σπαει που στην ελλαδα δε βλεπουμε τπτ το αξιολογο και φερνουμε ξανα κ ξανα τα ιδια κ τα ιδια…τις reunion μπαντες που μονο οι αυθεντικες δεν ειναι…

μου τη σπαει επισης που γραφω σε ενα τοπικ για μια μπαντα και τη γνωμη μου περι του θεματος και των οπαδων της και τις συνεπειες που εχει η μεγαλη προσελευεση σε τετοιες μπαντες, κ γινεται delete το ποστ μου…

μου τη σπαει που οταν θα παω να δω Metallica θα εχω 500 παπαρες διπλα μου να σμπροχνουνε σαν …να μη πω γιατι?? γιατι ετσι πρεπει αν εισαι μεταλλας(aka ΜΕΓΑΒΛΑΚΑΣ)

στο πρόσφατο live των testament ήταν κάποιος τύπος σε αναπηρικό κατσοράκι και καθόταν πίσω πίσω. Αυτός θα μπορούσε να λέει ακριβώς τα ιδια με εσένα (περί της θέας που δεν είχε επειδή άλλοι του εμποδίζαν την οπτική επαφή με το γκρουπ). Η διαφορά είναι ότι αυτός θα είχε δίκιο.

Κερδεύεις στην αγάπη έτσι, μη σκάς:!: