δε μου τη σπάει που διέγραψα άλλο ένα ποστ του cammelspoter.
Φτιάξτε τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε για να μη τα χάνετε τα ποστς… Camelspotter, υπάρχουν άπειρα άλλα θρεντς όπου μπορείς να εκφράσεις (κόσμια) τις απόψεις σου για τον κόσμο που αμαρτάνει πηγαίνοντας σε live που δε σε ενδιαφέρουν. Μη το κάνεις όμως σε τόπικς που είναι άσχετα με αυτό το θέμα, αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση και όντας προκλητικός ενάντια σε όσους ενδιαφέρονται για αυτά τα συγκροτήματα. Την επόμενη φορά, δε θα μείνουμε μόνο στα deletes οι μοντς…
Που μου πήρε τα μυαλά… Κ γμτ δεν πρέπει, δεν πρέπει… Βρίσκω τον εαυτό μου να μην είναι εντάξει απέναντι σε κείνη που αγαπώ, που να μιλήσω κ τι να πω, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα κ εγώ δεν είμαι φτιαγμένος για τέτοια. Κάπως να ξεχάσω ρε παιδιά… Στην εξεταστική απέτυχα πανηγυρικά, αλλά είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Θέλω να φύγω, σιχαίνομαι να το βάζω στα πόδια, μα είναι η μόνη λύση καμιά φορά. Σε 10 μέρες ξεκινώ eurotrip κ ελπίζω να σταθώ πάλι στα πόδια μου.
ο στιχουργος πρεπει να εριξε παντως πολλα κιλα ιδρωτα για να το αποδωσει στα ελληνικα…θελει πολυ κοπο για να πεις το ‘‘it’s a pity’’,’‘αν εισαι σπιτι…’’…
ΣΩΣΤΟΟΟΣ!Πολυ σωστος. Το εζησα κι εγώ για άλλη μια φορά σημερα στις αθανατες ελληνικες συγκοινωνίες#-o
Μερικοί είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α ενοχλητικοί…κάνεις πιο’ κει για να τους αποφύγεις και τσουπ ξανακολλάνε πάνω σου. Έλεος!