Μου τη σπάει

Poker. Αλλα εντάξει τώρα μαθαίνω οπότε δικαιολογούμαι να χάνω στην αρχή:p

που ενω ειχα κανει τον αδερφο μου να ακουει maiden τωρα ακουει υποχθονιο

η ψαλιδα… αααα!!!

Eίχε γενέθλια ένας φίλος, είχα ξεχάσει να πάρω δώρο και το θυμήθηκα καθώς πήγαινα σπίτι του να τα πιούμε.
Ε, πήρα από το περίπτερο ένα πακέτο προφυλακτικά, για δώρο :lol: :lol:

Εμένα πάλι μου έχουν κάνει δώρα καπνό, πουράκια, τσιγάρα :roll:

με σοκολατα?

Εμένα μου τη σπάει που κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμάνε αυτό που έχουν και τους κάνει ευτυχισμένους αλλά κοιτάνε αυτό που είναι πολύ κατώτερου επιπέδου… Μου την δίνουν οι πούστηδες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια…

+100000

Nα χωρίζω κοπέλες…

1. Άραξε λίγο, για βλέπω deletes να έρχονται.
  2. Αν είσαι ΟΚ με την κοπέλα, κανείς δεν θα μπει ανάμεσά σας.
  3. Πώς οι πούστηδες να μπαίνουν ανάμεσα σε μια γυναίκα κι έναν άντρα? Εκτός αν μιλάς για gay ζευγάρια, οπότε πάσο…

Όχι μιλάω για κανονικό ζευγάρι. Και με την κοπέλα είμαι καλά, αλλά δεν γουστάρω 3ους…

που δεν μπορεσα να κατσω κανα μηνα ακομα στο Λονδινο…

Που δεν έχω χρόνο…!!!

Που το καλοκαιρι κατι τυποι κυκλοφορουν στο κεντρο της πολης( πχ αθηνα,θεσσ/νικη κλπ) και οχι μονο με σαγιοναρες νομιζοντας οτι ειναι στην παραλια…:lol: #-o #-o :?

:lol: Που είμαι τόσο ηλίθιο…:lol:

που έχω πλυθεί και ετοιμαστεί όντας σίγουρος ότι όπως κάθε μέρα θα με πάρουν να βγούμε, και οι μισοί έχουν πάει mall που το βαριέμαι, και οι άλλοι μισοί δεν θα βγούν σήμερα για άγνωστους λόγους.

βαριέμαααααιιιιιιι

edit: νταξει ok θα βγω :stuck_out_tongue:

η ελληνικη τηλεοραση.
ο, τι δεν ειναι σημαντικο το δειχνει.
ασε που στις ειδησεις μιλανε δυο ωρες για δυο θεματα, τα οποια ειναι ουτος η αλλος παντελως ασημαντα.
και αυτα τα παραθυρακια:thumbdown: :evil:
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ

Δεν είναι απαραιτήτως ασήμαντα, αλλά τα κάνουν να φαίνονται ασήμαντα όταν αυτά συνεχίζουν να έχουν εξελίξεις αλλά επειδή μετά από καιρό σταματάνε να πουλάνε σταματάνε και να τα προβάλουνε.

Ασ’ την τηλεόραση και κατέβασε να δεις One Piece :stuck_out_tongue:

[QUOTE=vedder;391223]Δεν είναι απαραιτήτως ασήμαντα, αλλά τα κάνουν να φαίνονται ασήμαντα όταν αυτά συνεχίζουν να έχουν εξελίξεις αλλά επειδή μετά από καιρό σταματάνε να πουλάνε σταματάνε και να τα προβάλουνε.

Ασ’ την τηλεόραση και κατέβασε να δεις One Piece :p[/QUOT

εχω κοψει γενικος να κοιταω τηλεοραση, το one piece ειναι παιδικο,ε?
οχι, οχι!! μπομπ ο σφουγγαρακης φορ εβερ!!!

ολοι σκεφτονται το κερδος τους, αγνοωντας την πραγματικοτητα, ποσο μαλλον την ανθρωπια.
εχουμε χασει τους εαυτους μας με ηλιθιες εκπομπες, γιατι προσπαθουμε να τους ταυτιστουμε με τους διπλά ανοητους ηθοποιους.
ζουμε σε ενα ψευτικο κοσμο και οταν ξυπναμε τρομαζουμε…
ας μην κοιταμε, ας πρατουμε.

Nα στελνω sms και να μη μου απαντανε.

Να προσπαθουν ατομα να γινουν κατι που δεν τους ταιριαζει.

Που για να κάνει δουλειά ο ανεμιστήρας τον έχω βάλει ακριβώς δίπλα μου.
Που εξαιτίας αυτού πετιούνται οι στάχτες από το τσιγάρο τριγύρω στο δωμάτιο.
Που άυριο πρέπει να ξυπνήσω στις 7.30 για να πάω στη δουλειά.