Γιατι οταν αρχιζεις κατι καινουριο παντα σε αγχωνει πως θα ειναι, πως θα τα πας, αν θα τα καταφερεις και τετοια.Μην παιρνεις παραδειγμα εμενα τωρα, ειμαι και υπερβολικη οπως παντα.
Ελπιζω να πανε ολα καλα…:-s
Γιατι οταν αρχιζεις κατι καινουριο παντα σε αγχωνει πως θα ειναι, πως θα τα πας, αν θα τα καταφερεις και τετοια.Μην παιρνεις παραδειγμα εμενα τωρα, ειμαι και υπερβολικη οπως παντα.
Ελπιζω να πανε ολα καλα…:-s
στο ευχομαι:)
Aυτογνωσία=το παν…
Ναι, ναι, αυτο το εχω.
Μου τη σπαει να μου λενε οτι εχω αυτογνωσια.
…η εκμετάλλευση
Οχι. Τράβα να κατεβάσεις τον Kenshin. Είναι καλύτερο απο το One Piece!
Που τα έφτυσε η κάρτα γραφικών μου και είμαι με την onboard…
γτ το προ σε μερικα σημεια κολλαει και ειναι σαν να χανει φρειμς…παει σαν σε ριπλευ…
Ο καιρος… Λενε οτι την δευτερα και την τριτη θα εχει μινι καυσωνα και τωρα εχει συννεφια και κουφοβραση… Ελεος! Βραζω δν σκαω απλως… Και να εχω να βγαλω και την εισαγωγη στα αρχαια… Ουφ!
που έχει φρικάρει το firefox…
Η κουφόβραση των τελευταίων ημερών…
Πολλά μου τη σπάνε, μα πιο πολύ αυτό:
ε, δεν είναι σπαστικό αυτό το συνεχές άνοιγμα των spoiler? κι όλα αυτά για να καταλήξεις σε αυτό το χαζό μήνυμα!
μου τη σπαει που τελικα δεν ξερω τι να διαλεξω…εξεταστικη η δουλεια?
εντιτ για το καθηκι τον ellanor!αν σε ειχα μπροστα μου θα σε εσκιζα!!
Α, αν εσείς είστε περίεργοι και κάνετε κλικ όπου βρείτε δε φταίω εγώ.:–
Moυ τη σπάει το πιο πάνω post σου!!Πόσα spoiler έβαλες??Λυπήσου κι εμάς τους περίεργους!
Επίσης μου τη σπάει το avatar του karvou στο msn!
που αυριο δινω φυσικη και για να περασω,πρεπει να κατεβει ο θεανθρωπος στη γη…#-o
εδω ειμαι!!
Που μάλλον δάγκωσα τη λαμαρίνα και εκείνη δεν με θέλει…έχω και άλλες 2 σίγουρες αλλά εγώ εκείνη θελώ…
ΝΑ!
Αγαπά με ω ρε… και θα σου δώσω τις άλλες 2…