Μου τη σπάει

αυτη η ηλιθια ζεστη…!!!

Kαι εμένα μου τη σπάει, αλλά δεν έχω το σθένος να το βγάλω… :frowning:

Μου τη δινει που φταρνιζομαι κανα 10λεπτο τωρα

να φερονται σκατενια ατομα που τους φερομαι αψογα.

Μου τη σπαει που μου λεει ο ελλανορ τι του την σπαει μεω αυτων των ατελειωτων και βαρετων σποιλερ!:stuck_out_tongue:

Αυτό ξαναγράφτο!

Aυτο ειναι το avatar σου?πολυ γλυκό:p

θα πεινας φαινεται…

Χαχαχαχαχα. Όοοοοχι. Αυτό δεν τη σπάει σε κανέναν, γιατί το λες;

Επίσης μου τη σπάει που εκτός από τα αυτιά, τώρα ξεφλουδίζουν και τα φρύδια μου #-o

εισαι απατεωνας…δεν περασα μαλλον:( :frowning: :lol: …

Ρε γαμωτο που βρηκα να μείνω? ελεος!!! εχει βγει ο διπλανος στο μπαλκονι γρατζουνωντας ενα μπουζουκι και “τραγουδαει” (πιο πολυ κλαψουριζει δλδ…) Ετσι και συνεχιστει για πολυ αυτό, θα πρεπει να σκεφτω τους τροπους εξοντωσης του!:twisted: :twisted:

:lol: :lol:
:band:

Δεν μου την σπάει που έβρεξε και δρόσισε λίγο επιτέλους.
Μου την σπάει που κάθε φορά που λέω ¨"θα κάνω αύριο μπάνιο στην θάλασσα" βρέχει την προηγούμενη μέρα…:frowning:
Τρίτη φορά φέτος.
Ας ελπίσουμε στο χωριό να φτιάξει ο καιρός (έτσι είπαν)

μην ανησυχεις τα κανα τα μαγικα μου…τωρα αμα εδωσες αυτογραφο στον καθηγητη δεν φταιω εγω…εγραψες τπτ?

Οι δημοσιογραφοι με τον καυσωνα… Δεν λεω καλο να μας πληροφορουν αλλα το παρατραβανε οπως συνηθως και μας ανησυχουν… Το κανουν σαπουνοπερα πια…

Που είμαι πιασμένος, έχω πονοκέφαλο, έχω πρησμένα μάτια και έχει ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ

Μου τη σπαει αγρια οταν πεφω με ορμη στον καναπε μετα κουρασμενος να δω τηλεοραση και μετα βλεπω το τηλεκοντρολ ακουμπισμενο στην απεναντι πολυθρονα

εγώ έχω αρκουδίσιον εδώ.
:slight_smile:

Κιε γω. Τελικά οι αρκούδες είναι σοφές.

Μια παλιογρια στη δουλεια,συναδελφος υποτιθεται…μου βγαζει ολα τα βιαια ενστικτα μου…δεν την αντεχω!

Η εφεύρεση του χαγκόβερ. Και το θησείο. Ίφριτ ακούς γαμω?

είσαι νινί ακόμα