Που βαριεμαι συνεχως,δεν μπορω να ξεβαρεθω…!!! :? :sleep: :wacko: :wacko: :wacko:
και μενα…
ζέστη.ιδρώνεις.φυσάει,ανάκατα τα μαλλιά.
ιδρώνεις,φυσάει,κρυώνεις.
ε,ασταδιάλα
Το να μπαινεις ιδρωμενος σε μαγαζι απο τους 40 βαθμους και μεσα να εχει 22-25.
Τσουπ!Νατη η ψυξουλα !
αν οντως επαθες ψυξη να την προσεξεις! ειναι επικυνδινες στο περασματα τους αφηνουν κουσουρια… πηγαινε αμεσως σε γιατρο… για να φανταστεις ενα συγγενικο μου προσωπο οταν επαθε ψυξη τον φωναζα ποπαη! και τωρα του χει μεινει οταν μιλαει να κλεινει το ματι …γι αυτο σου λεω προσεξε
Τα κολοποτά που δίνουν σε κάποια μαγαζιά…Ένα κάρο ποτά ηπιαμε χτες δεν πάθαμε τίποτα…Και δυό σφηνάκια μου κατέστρεψαν το στομαχι για ένα 24ωρο…Δεν ντρέπονται λίγο οι κάφροι να δίνουν τέτοια ποτά.
Γιατί όλοι λένε ότι βαριούνται και εγώ δεν βαριέμαι ποτέ? Παίζει να μαι ο μόνος 16χρονος που τελειώνει το μεσημέρι ξερω γω και νιώθει ότι δεν έκανε αρκετά πράγματα σήμερα :p.
Τχειρότερο μου είναι να βλέπω, σκυλιά και ζώα γενικά, ντυμένα με ανθρωπινα ρούχα, γυάλια,μπλουζακια κτλ κτλ…μου προκαλεί ναυτία, κανονικά όμως…
τελειώνεις κάθε μεσημέρι?
Πάω να ξεράσω και έρχομαι…
Υ.Γ Ούύύ ρε …
Που κάποιοι φλώροι υποτιμούν τους Έλληνες μουσικούς οι οποίοι συχνα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε απο τους ξένους εκτός απο το promotion.
Νταμνέισον σε σένα πάει. Χοχο, μπαν ρε, βρίζει νέους γιούζερς.
τι εκανα?δεν εβρισα ειμαι καλο παιδακι.:lol:
μου την σπανε κατι ελεινοι μ@λ@κες που νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και τα ξερουν ολα .
Η αδιαφορια πολλων για την μολυνση του περιβαλλοντος…
που ξεχασα να κανω σερτς να ουμε…
η ζέστη,ωχ αμάν αμάν
Μου τη σπανε πολλα πραγματα αυτη τη στιγμη.Ή ειναι οντως σπαστικα ή εγω ειμαι πολυ ιδιοτροπη
Πες μας και θα κρίνουμε.