ε ναι λοιπον θα το πω.Μου την σπαει τρελα πως νομιζα πως ξερω αρκετα μπαινοντας στο φορουμ ολοι μιλανε για κατι συγροτηματα που δεν τα εχω δει ουτε στον υπνο μου και αυτοι εδω ρε ξερουνε μεχρι και ποιος ειναι ο προπαπους τους.Ουτε σε 10 ζωες δεν θα τα μαθω ολα.Αββυσος το μεταλ και το ροκ.
Δε λεω γτ δεν με συμφερει μαλλον το ιδιοτροπη θα βγει σαν συμπερασμα
ναι αλλα καποια στιγμη θα μαθεις τα περισσοτερα…αλλωστε ποτε δεν ξερουμε σε ενα θεμα τα παντα…φαντασου κιολας αν ειναι η μουσικη…:-k :-k :-k
που η αδερφη μου βηχει ολη την ωρα και που γενικα ειναι αρρωστη και μου εχει πιασει το κρεββατι μου που εχει ηλιο αλλα ουτε αν εχει συννεφια μου αρεσει μου τη σπαει μια θεια του πατερα μου που θα ερθει σε λιγο και μου μιλαει σαν να ειμαι 5 χρονων μου τη σπαει ενας που εχει περασει 3 φορες εξω απο το σπιτι μου και εχει τερμα στο ραδιοφωνο καλομοιρα.Αυτα τα λιγα
Δεν είσαι ιδιότροπη!
…που κρυωσα :x
και μενα μου την σπανε αυτα συν ολα τα αλλα που εχω αναφερει.
που ενώ είναι ασύγχρονος, παράλληλος και για πολυκριτηριακή βελτιστοποίηση ο κώδικας μου, δίχως SPEA ή NSGA παλεύω καλοκαιριάτικα να του εισάγω νευρωνικά δίκτυα που έχουν φτιαχτεί για σύγχρονο, σειριακό κώδικα που κάνει χρήση της SPEA…
απαγορευονται οι ξενες γλωσσες…
Mου τη σπαει οταν σε πρηζουν να ξεκολλησεις απο τον υπολογιστη ενω δεν εχεις κατσει ουτε μαι ωριτσα. Γκρρρρρρρρ
Που γυρισα απο τα Γιαννενα.Ηταν ολα τελεια…
…που ζεσταινομαι. Κανει πολλη ζεστη. Ζεσταθηκα. Τη ζεστη μου μεσα!!
:evil: :evil: :evil: :evil: [-X :lightsabre:
και ντους που κανεις, στεγνωνεις στο λεπτο, και air-condition να βαλεις, αν πας σε αλλο δωματιο που δεν εχει μετα, νομιζεις οτι εισαι σε σαουνα.
Να μην ειναι ολα οργανωμένα και σε ταξη …[-X
ρε κανε ντουζ με πολυ καυτο νερο, και μετα βγες να δεις τι δροσια θα κανει και κραταει και πολυ. η βαλε παγακια που ειναι σε σακουλα ειδκη, ξερεις για να φτιαχνεις παγακια στα ποδια σου. εγω ετσι κανω, αν και εχω φαει καμποσες τουμπες στις σκαλες. αλλα επιτηδες το διακυνδυνευω, τα θελει και ο κωλος μου. Ι AM MAZOCHA!!!
Moυ τη σπάει που πονάει ο λαιμός μου και που με πετάει από το ίντερνετ…-.-
που αυριο δινω κατι σαν επαναλυπτικη στην αναλυση I και πρεπει να την περασω οπωδσηποτε…(χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο…)
που ειναι 15 ιουλιου και δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο…
me too…απο 19 ομως θα ειμαι κεφαλονια…
Egw exw kanei kamia 20aria…
που δεν έχω τα “κότσια” να φύγω τώρα για ένα νησί,να δουλέψω κείθε,να κάνω και τις διακοπές.
πφ,αυτό το ή τώρα ή ποτέ,ποτέ δεν το’χα:(
υπομονή