Μου τη σπάει

Που το Internet σέρνεται απογοητευτικά…

Και βρήκα κάτι συναυλίες γαμάτες να κατεβάσω…:frowning: :frowning:

βαρεμάρα+ζέστη=λορδ χαβ μερσι

μου τη σπαει που η rudolf δεν δινει μσνακι και μου ριχνει χυλοπιτες.λετε να κανει ναζια και να με θελει τρελα?:smiley:

μπα μαλλον σε θεωρει μπαζο…

δεν με εχει δει.που θα παει θα πεσει στα διχτυα μου.αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι.8)

καλα ψαρα αραξε λιγο…

ναι ρε εννοειται.στο χαβαλε τα λεω.σιγα μην εμπαινα εδω να κανω καμακι.ελεος.

εγω κανω στην ινκιμπους

η μανα μου , που μου λεει να χαμηλωσω τη μουσικη …

Μου την σπάνε όλες αυτές οι ___ στυλ Σασα Μπάστα, Φαρμάκη (κ πόσες που κουνιούνται σε κάτι γαμωπαίχνιδα) κτλ που είναι πιο πουτάνες από ολες τις δηλωμένες και τις βιζιτούδες, που γελοιοποιούν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, που αποτελούν, δυστυχώς πολλές φορές, πρότυπα για τα κορίτσια της γενιάς τους και αντιπροσωπεύουν μια ηθικη του στυλ κουνάω τον κώλο μου, δείχνω τα βυζιά μου το παίζω και λίγο ____ και έχω ότι θέλω και όπως το θέλω…κ σιγά τις ηλίθιες…βλέπω πολύ ομορφότερες στο δρόμο…αλλά δυστυχώς πιο μεγάλα κορόιδα όλοι εμεις (το λέω για έμφαση το εμεις) που καθόμαστε κ τις βλέπουμε στα γαμωπεριοδικά και στις τηλεοράσεις να εξεφτελίζουν έτσι το γυναικείο φύλο στο όνομα της αντρικής λιγουριάς…

δεν κάνω κουοτ γιατί δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που έχει βρισιές,μη βρίζεις σε παρακαλώ

Το κάνω εγώ!

+669, μια χαρά τα λές :thumbup:

Θα μου την σπάσει αν σβηστεί / αλλαχθεί το συγκεγκριμένο ποστ:p

Anyway

Δίνω έμφαση στο συγκεκριμένο ποστ χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες λέξεις…δεν είναι μίσος ή κάτι άλλο…είναι η φύση του θέματος που χρειάζεται η αναφορά στο συγκεκριμένο λεξιλόγιο…anyway αν και έχω δει κ σε άλλα ποστ βρισίες δεν έχω πρόβλημα να το πειράξεις αρκεί να βγαίνει το σωστό νοήμα…trivia: έχεις ξεχάσει μια ακόμα κακή λέξη να σβήσεις…

Στο δικό μου αναφέρεσαι??αν ναι thanx!!

που εβαλαν φολα στη γατα της γιαγιας μου.Ενταξει ουτε εγω το χωνευω το ηλιθιο το γατι αλλα δεν ειναι λογος αυτος να σκοτωνεις το ζωακι του αλλου:(

να εκτιμάς τους ανθρώπους που ζουν,τα γατιά ψοφάνε και μετά τα τρώμε:wink:

Και τα γατια ζωντανοι οργανισμοι ειναι και δεν εχουμε δικαιωμα να τα σκοτωνοθμε επειδη απλα μπορουμε.

Σε παρακαλω πες μου οτι δεν τρως πεθαμενα γατια

Κι εσύ τα τρως απλά δε το ξέρεις :lol:

Αν δεν το χεις κανει να δοκιμασεις οπωσδηποτε!!! Να η ευκαιρια σου!