Χαχα, ναι οντως!!!
Δεν μου αρεσει το κρεας αλλιως να εισαι σιγουρος οτι θα δοκιμαζα:)
Αααααα, οκ τοτε!!!
Που δε βρήκα παρέα να πάω στον Δεληβοριά.
Άτιμε karvou με πούλησες
Που δε θα δω φέτος ζωντανά τους Metallica…
τουλάχιστον τους είδα live online… από το τίποτα… :roll:
εσένα πούλησα? ή το Δεληβοριά?
Ποιος ειναι αυτος???
o Δεληβοριάς? ^^^^^^^^
είναι cool τυπάς. Η γυναίκα του Πατώκου είναι η κομματάρα η ίδια!
Μου την έσπαγαν απο μικρός και θα μου τη σπάνε μια ζωή (σε σημείο απώθησης) οι κάφροι και οι κάφρες. Εκείνοι/ες που δε μπορούν να διαχωρίσουν (απλά δε μπορούν) πότε το “χιούμορ” απέναντι στον άλλο μπορεί να γίνει ενοχλητικό, και που ανέκαθεν σύγχυζαν την “πλάκα” με την προσβολή.
Not my cup of tea, definitely.
οι περισσοτεροι ταξιτζιδες και ειδικοτερα οι αμπαλοι !
Mα οι περισσοτεροι ταξιτζηδες ειναι αμπαλοι
η απίστευτη απίστευτη απίστευτη απίστευτη ζέστη.
και δε φτάνει μόνο αυτό,σε ακουμπάνε στο μετρό,σε πατάνε,τρίβονται πάνω σου,σε κοιτάνε επειδή ιδρώνεις,ε ασταδιαλα για αθήνα γαμώ
Μου τη σπάνε οι τύποι με το γυαλι το rayban και τη σαγιονάρα τη Nike, που βγαίνουν για απογευματινό καφέ.
που δεν μπορω να αποφασισω τι θα κανω μα ττην ζωη μου με τιποτα ομως καθε βδομαδα και αλλο επαγγελμα τελευταια επιθυμια η μαγειρικη
Ξέχασες τη βερμούδα και το μπλουζάκι λακοστ με το γιακά σηκωμένο ή το αμάνικο - φανελάκι.
Ναι έχεις δίκιο, και αυτοι μου τη σπάνε, λές και όλοι τους βγήκαν απο το ίδιο καλούπι είναι !
αυτο που κατονομαζεται λεγεται απλα…fashion και fashion vicrtim…ειμαι απλα της αποψης φτιαξε το δικο σου στυλ…
τελος παντων μου τι σπαει η κατινια πολυ! εχει αυξηθει το φαινομενο ή ειναι ιδέα μ?:-k
Παλιά λέγαμε το μοτο: Ο φρίντομ δεν ακολουθεί μόδες, δημιουργεί μόδες…
οκ, παρκάρω το καλάμι και κατεβαίνω:-s
ε! ναι μαλλον θα ηταν η καλυτερη κινηση… (:-k οντως ομως ειναι σαν να τους εχει ξεβρασει ο ιδιος χειμαρος, με το ιδο στυλ…κατανταει βαρετο)
Που ξαφνικα μια μερα αφ’ οτου γινεις 18 η τελειωσεις το σχολειο, αυτοματα θεωρειται οτι ξερεις για την ζωη, μπορεις να πιεις, εχεις αποψη κτλ ενω μια μερα πριν θα μπορουσαν να στην πουν. Τα νομικα σας μεσα.