Μου τη σπάει

Που όταν μπαίνουν μύγες στο δωμάτιο, κάνουν τετραγωνάκια στη μέση του και “τη βρίσκουν” μέχρι που σωριάζονται χάμω.

Οι χρονικοι περιορισμοι…

:-k πω,τι μου θύμησες.
είσαι μεγάλος και σ’αγαπάμε

Μου τη σπανε αυτοι που πηγαινουν στο θεατρο για κουβεντα.Ποσο πιο εκνευριστικοι μπορουν να γινουν καποιοι;

Αυτός ή αυτή που μου έκλεψε το παγωτό μου απο την κατάψυξη. Ρε παλιο@$!@$#%^#@^ , 8-ωρή νυχτερινή βάρδια, έχω απόψε και μου παίρνεις το παγωτό ??

Εγω φταίω, άμα στείλω e-mail στον προιστάμενο σου τώρα ?? Παλιο-λεχρίτη,φτωχομπινέ,βρωμο-υπάληλε των 700 ευρ που δεν είσαι άξιος ούτε ένα παγωτο να αγοράσεις. :lightsabre: :blow: :twisted: :x

Μου θυμισες επικινδυνα ενα επεισοδιο φιλαράκια :stuck_out_tongue:

Κατάλαβα, ποιο λές, αυτο με το sandwich ??? :slight_smile:

¶σε τα’χω πάρει άσχημα τώρα,θα πάω δίπλα και θα τα κάνω όλα οπά, ξέρω ποιος είναι , τον έχουνε δεί πολλοί…ρε φέρε πίσω το mars-άκι μου !! :lightsabre: :lightsabre: :vibrate: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:

haha ναι…

Mars παγωτο? Αυτο φιλε σηκωνει μπομπα! 8)

Οι σφηκες, οι μελισσες και οτιδηποτε αλλο τσιμπαει και ποναει …:frowning:

Βασικά οι μέλισσες έχουν και ένα λόγο ύπαρξης για να στα σπάνε. Οι σφήκες όμως όχι. ΠΣΟΦΟΣ :!:

κατι “μαγκες” γκραφιταδες που βαψανε ενα πανεμορφο θαμνο/φραχτη κοντα στο σπιτι μου…
ποια λογικη?

To graffity μαλάκα ειναι για να εκφραστεί ό,τι με τα μέσα έχει σχέση εχθρική.(το είπαν κι αυτό τα Ξωτικά).

Πείτε όχι στους κάγκουρες. Δίκιο έχει ο αποπάνως.

Παρντόν? :stuck_out_tongue:

Στο σπίτι μου εδω και 2 weeks έχει 30-32 κελσίου. Επίσης αυτοί, που είναι στο Face-book.

να με κρίνουν.
δεν κρίνω κανενός τη ζωή,μην κρίνει κανείς τη δική μου.
απλό και όμορφο.

εγώ είμαι τρελός
και εντός
και εκτός
κι η ζωή μου κανενός.

Ασκώ κριτική στο απόπάνω ποστ.

Ρε πούθτη μου κάνει κρύο καλοκαιριάτικα!!!

Δεν αναφέρεται σε σένα ρε, στίχος απο τα Μεθυσμένα Ξωτικά είναι που αναφέρεται στα χουλιγκάνια που κάνουν γραφιτυ δίχως λόγο και αιτία. :wink:

χουλιγκανια γιατι κανουν γκαφίτι.
ας φιαξει ο δημος ενα χωρο να κανουν.
για να μην παραπονιουντε και τα μεθυσμενα ξωτικα.

Που δεν εχω αναπτρηρα και κα8ε φορα που 8ελω να αναψω τσιγαρο αναβω με το γκαζακι το Ελ Γκρεκο :stuck_out_tongue: