Μου τη σπάει

μια που ήμουν στις “διαφημίσεις” πριν, μου τη σπάνε αυτές οι διαφημίσεις για το αλκοολ με τους σκαφάτους τις high γκόμενες που βάζουν το μπουκάλι στο τραπέζι για να παν τα φαρμάκια κάτω!!!. Δεν δείχνουν λίγο και την “άλλη” την πραγματική εικόνα του αλκοόλ; Ετσι … για το real lifestyle του “on the rocks”

τα ΕΛΤΑ. Που ειναι καθυστερημενα και φερνουν τους λογαριασμους την ημερα που ληγουν.:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :evil: :x

θα σου πω κατι αλλα μην το πεις πουθενα,με 60 λεπτα παιρνεις αναπτηρα και ουτε γατα ουτε ζημια που λεει και ο ειδικος.

Βαριεμαι να βγω απο το σπιτι , εχω το αιρ κουλερ εδω και την εχω καταβρει :stuck_out_tongue:

τοτε μια ειναι λυση εκει που τελειωνει το ενα τσιγαρο αναβεις το αλλο με την καυτρα και δεν αναβεις γκαζακι.καλο καρκινο ομως ετσι.

το οτί πρέπει να πηγαινω στην τουαλετα για τσιγάρο επειδη αυτες τις μερες ο πατέρας μου γυρναει νωρις.
το οτι δεν εχω ορεξη αλλα πρεπει να παω βοτανικο σε κανα 2 ωρω πφφφ

Αυλη, ταρατσα, μπαλκονι τιποτα? :stuck_out_tongue:

δεν μενω ανοιξη.
ταρατσα?οχι…μπαλκονι επισης ειναι σαλονι θρου αλλα μπανιο ξερω γω δεν μπαινουν δεν κινδυνευω αν και το ημι-κατεχουν.
πολλες φορες αμα γυρισω μεχρι τη μια 30 παω νετ καφε για να καπνιζω ελευθερα η τσαρκα μονος μου.
μπαι δε γεη τα παντα είναι ετοιμα για το μεγαλο φεστιβαλ ετοιμασαμε και καινουρια πανο

Η σημερινή μέρα…Ότι ήταν να παει στραβα πήγε!!!Τα πάντα!!!Μέχρι και κλήση για παρκαρισμα σε λαική έφαγα!!!Τα καρπαούζια μου μέσα…Θα κληστώ μέσα σήμερα και δεν θα βγω για κανένα λόγο…Αρκετά έπαθα σήμερα…

που χτες και σημερα εχει κωλοκαιρο,και μου χαλαει τη διαθεση…

Που “πρέπει” να δεις τη γκόμενα μερικές φορές, θες δε θες, γιατί μετά η γκρίνια πάει σύννεφο…

μου τη σπας.

τιποτα θα λεγα.
ακομα και το ιζυ λιβιν που πρωτη φορα δεν γεμισε το ποτηρι μεχρι πανω ειναι οκ\

Ο αερας που σηκωνει κυμα και δεν μπορουμε να κανουμε μπανιο…

οχι μπορειτει, εγω θα σας πεταξω αν συνεχισεις ετσι…πολλα σου την σπανε τωρα τελευταια, να ανησυχω?? :-k

Μου την σπαει που θες να με πνιξεις…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θες να κανω γκαλοπ και να δω σε ποιους ομως θα αρεσει??? ξεκολλα και προχωρα αντε τωρα μην τα παρω και αρχιζω και φωναζω… προσεχε τις αντιδρασεις σου και το χειρισμο των καταστασεων… τα υπολοιπα τα αφηνω πανω σου… τελος των σποιλερ… :!: (οτι θες σε μηνυμα)

Τωρα τελευταια…το φορουμ…θα μου περασει ομως! :smiley:

Καντε σερφινγκ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

που εχει πιαστει ο λαιμος μου και ποναω υπερβολικα , ευτυχως δεν εχει γυρει ακομα, και ξυπνησα απο τις 9…:frowning: :frowning: