Μου τη σπάει

που αυριο θα σηκωθω για 5 για να παω στο κωλοκαραβι…
που σημερα κουρευτηκα…(επρεπε να το κανω καποια στιγμη,γιατι η ψαλιδα ειχε χτυπησει κοκκινο…)

O πονοκέφαλος που έχω…σκατά

ε αυτό θα πει να κάνεις πράξη το “πόνος playlist”! Μην βάλεις Within Temptation - θα πονέσεις περισσότερο!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
και μόλις έβαλα!χειροτερεύωωωω!:lol:

μου τη σπαει τοοοσο που αυριο παντρευεται η ξαδερφη μου, και η μανουλα μου μου αγορασε ενα ροζ-ασπρο φορεματακι να βαλω:-s τουλαχιστον ειμαι μεγαλη για παρανυφακι…

μου τη σπαει που δεν μπορω να ακουσω incubus…οσο και αν προσπαθω δε με τρελαινουν!

Μου τη σπάει που ο αδερφός μου επιμένει να κάτσει στον υπολογιστή και με πρήζει

μου τη σπαει που εσπασε η xορδη!

:cry: :dunno: :expressionless: :evil: :thumbdown: :-({|

+1 .:frowning: :frowning:

Που επειδή έμπαινε το msn μου στη δουλειά του πατέρα μου και του μιλάγανε νόμιζε πως η σωστή λύση είναι να σβήνει τις επαφές “απ’ το pc του” και από 120 και ξέρω γω έχω 49.

ε καλα 5 λεπτα υποθεση ειναι…μην τρελαινεστε8)

#-o #-o #-o

Δυσκολο ηταν το δεξι κλικ->κλείσιμο

Aν δεν εχει μαγαζι με μουσικα οργανα εκει που εισαι δεν ειναι 5 λεπτα δυστυχως

που καποιος ειχε ποσταρει ενα λινκ με rhcp , το can’t stop, σε μια βερσιον studio jam (περιπου)…και δεν μπορω να το βρω παλι.

μφμφμφμφμ

το πενταημερο που μολις τελειωσε…

Που άυριο ήταν να φύγω για μια εβδομάδα Ζάκυνθο, αλλά μου είπαν από τη δουλειά ότι την επόμενη εβδομάδα με χρειάζονται οπωσδήποτε και θα μπορώ να φύγω μετά τις 15 του μήνα. Οι φίλοι μου δε βολεύονται τότε όμως, οπότε πάει η Ζάκυνθος. Σκατά και απόσκατα :frowning:

ακριβως!!τωρα πρεπει να παω καλαματα στο μαγαζι στο οποιο για να φτασεις πρεπει να περιμενεις ενα τεταρτο.να περπατησεις ενα 500αρι,μετα το ιδιο μεχρι το γυρισμο και ολα αυτα μεσα στη ζεστη του καλοκαιρινου ηλιου#-o #-o

Οταν καποιοι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο… Τι το 'χεις μανα μου?? [-X [-X

Που μου κλέψαν κινητό και χρήματα. Εκεί που δε το περιμένεις έρχεται κάποιος και σου χαλάει όλη τη μέρα με τη μαλάκια που τον δέρνει. Στο λαιμό να τους κάτσουν.

η γαμημενη ταλαιπωρια που θα φαω στην μουρη για τον επομενο εναμιση μηνα…