Μου τη σπάει

εγω την τρωω εδω και εναμιση χρονο…

Πού; Πότε; Πώς;

ειδες τι κανει καποιος οταν τον εχει κοψει λορδα?τρωει και κινητα!

@Greywind: Big story…

@Wise: δεν ήταν αστείο…

ον τόπικ

μου τη σπάει που δεν μπορώ να κάτσω να λιώσω Utena με τις ώρες λόγω δουλίτσας, όπως και το ότι για τον ίδιο λόγο θα χάσω τον αγώνα της εθνικής :frowning:

Που μου λείπεις…

Που οι ταχυδρόμοι είναι τεμπέληδες.

μου τη σπανε τα αμαρετι που για να τα ανοιξεις και να φας πρεπει να γεμισεις τον τοπο!!

Και τα Caprice που για να βγάλεις το πρώτο, πρέπει να είσαι ταχυδακτυλουργός, αν δε θες να σπάσεις τα διπλανά! :stuck_out_tongue:

Επίσης, που τα Oreo τα τρωω με τεχνικη, και με κοιτανε παραξενα.

Το πιο σπαστικό είναι οι χυμοί που πέρα απ’ το καπάκι,έχουν από μέσα μια μαλακία που πρέπει να την τραβήξεις.Δεν έχω καταφέρει να το τραβήξω χωρίς να χύσω χυμό έξω. [-X

Γιατί, το να βγάλεις αυτή τη βλακεία από πάνω την τσίγκινη είναι εύκολο; :Ρ

Το πιο σπαστικό είναι οι χυμοί που πέρα απ’ το καπάκι,έχουν από μέσα μια μαλακία που πρέπει να την τραβήξεις.Δεν έχω καταφέρει να το τραβήξω χωρίς να χύσω χυμό έξω.

xaxax…αν τ κρατας σταθερα δν θ χυθει:p :lol:

Καλά,το πιο δύσκολο άμα το πάτε έτσι είναι να ανοίξεις φακελάκι με κάρτες.

@WiTcHiLd:Δε γίνεται γιατί το ανοίγω βάναυσα,με δύναμη.

Ν αλλαξεις συνηθειες τοτε:p :stuck_out_tongue:

Δε φταίνε οι συνήθειες,τα μούσκουλα μου…

μια μαλακία που πρέπει να την τραβήξεις.

ντροπη…τς.τς.τς…

Δεν έχω καταφέρει να το τραβήξω χωρίς να χύσω χυμό έξω

χμ…

τα μπολντ παντως κανουν μια ωραια παρηχηση του χ,σχεδον μπορεις να μαζεψεις σαλιο,ωστε να φτυσεις μετα,αν το διαβασεις φωναχτα.

hahaaaaaaaaaaahahhaaa

:lol: :lol: :lol:

Αυτοί που διαβάζουν βιβλία μέσα στο μετρό! Έλεος ρε παδια έλεος, τουλάχιστον διάβασε κανα τσαλακωμένο,ταλαιπωρημένο τσέπης,μην μου βγάζεις τον τόμο 13 Μαλλιάρης Παιδεία. Τόσο πόρωση πια, απο την Πάνορμου μέχρι το Σύνταγμα ? Σιγά μην χάσεις καμία οξεία…

Μα αν δε διαβάσεις στο μετρο που κάνει τόση ώρα που θα διαβάσεις? Σε κάνα ταξίδι με οσε,πλοίο,αεροπλάνο? ΧΑ