που αυριο ξεκιναω φροντιστηρια και με το καλημερα σας γραφω διαγωνισμα ιστορια… τον ατελειωτο εχουν οι σελιδες… :(:(:-s
…που πονάει πάλι η μέση μου στα καλά καθούμενα. :?
Που έχασε ο Αστέρας ΤΣΑΤΣΙΚΑ απο τον Ολυμπιακό…
Τα παραλές νομίζω ;Ρ
αχαχαχ.
Mπαα
Ρώτα τον Γερμανάκο…
Που δεν τελειωνει η υλη γαμω.Ελεος ρε,27 κεφαλαια Δικτυα.
που όλοι οι γονείς τούτου του κόζμου δουλεύουν στον ΟΤΕ κρυφά και τρομάζουν όταν προτείνεις κάτι άλλο,πχ hol
Αυτοι που δε μου ανοίγουν την πόρτα στις πολυκατοικίες για να μοιράσω τους καταλόγους του ΙΚΕΑ
που εμεινα διχως dsl k pc ολο το καλοκαιρι…
Μοιράζεις διαφημιστικά πουλάκι μου? Μερικοί είναι μοχθηροί και σκαρφίζονται διάφορα για να εισέλθουν στη πολυκατοικία.Τα έχουμε πει με τον διαχειριστή και τους βάζουμε παγίδες.Σπάνια κάποιος γλιτώνει και με τα 2 του χέρια ώστε να μπορεί να ξαναμοιράσει διαφημιστικά…
Μια διαφήμιση τράπεζας που αφού έχει δείξει τρελά φοιτητικά πάρτι με μπανιέρες γεμάτες μπύρες και λοιπές… άντε να μη πω τι, λέει: “Το μόνο που χρειάζεσαι για μία τέλεια φοιτητική ζωή είναι η “τάδε” κάρτα”.
Τι λες ρε βλαμμένε, οι καημένοι οι γονείς τι να πρωτοπούν; Για τα χρήματα που δεν έχουν ή για αυτά που βλέπουν; Δε συνεχίζω γιατί θα αυτο-μπαναριστώ.
Εγώ πάλι, απέναντι σε όλους εκείνους που επιμένουν πως “ξέρουν” τι χρειάζεται για να έχουμε “τέλεια φοιτητική ζωή” και πως πρέπει να μας εμφυτεύσουν αυτήν ακριβώς τη “γνώση” τους (είτε μιλάμε για κάρτες, είτε για ατελείωτα “πάρτυ” - με το αζημίωτο φυσικά, είτε δε ξέρω και γω τι), δεν έχω παρά να τους πω (μια που τα πέρασα αυτά παλιότερα) ένα μεγάλο F@CK OFF.
(χα, εγώ δεν αυτομπανάρομαι! 8))
ακόμα πιο γελοία είναι εκείνη, με το χοντρό που πειράζει τη ζυγιαριά για να μη βλέπει πόσα κιλά είναι στην πραγματικότητα και να τρώει σοκολάτες!
Ηθικό δίδαγμα: Κλείσε τα μάτια στην πραγματικότητα, φτιάξε τερηδόνα
Στη διαφήμιση με το φοιτητικό πάρτυ παίζει ένας(ένας που χώνει κάτι μολύβια στη μύτη του και χαίρεται) που τον είχα πετύχει τόσο στου offspring όσο και στους gogol.Μια ζωή μπροστά μου θα τον βλέπω?
:lol::lol::lol::lol:
Είναι απλά τραγική και απέχει μακράν απ την πραγματικότητα.
Παρ όλα αυτά ο καλύτερος έχω να συμπληρώσω ότι είναι ο dj.
Που τα παιδιά της ηλικίας μου δεν έχουν ως απώτερο σκοπό στις εξόδους τους το ασταμάτητο γέλιο και ή γελάω μόνος μου ή βαριέμαι.
-
Καλό το γέλιο, αλλά δεν αρκεί για να είναι μια παρέα καλή. Σίγουρα χρειάζεται κι αυτό πάντως
-
Ίσως είναι καιρός να εμπλουτίσεις τις παρέες σου
Ελλανορ τι ξερο πεσιμο ηταν αυτο :!:
Ε ναι αμαν.Πότε θα αποκτήσεις τακτ και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.Μα σε τπτ να μην μου χεις μοιάσει?