Οκ παιδιά, την επόμενη φορά που θα πάω “να φλερτάρω” (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής) θα το κάνω με περισσότερο τακτ. Εμπιστεύομαι Negative Creep, ξέρει τι λέει (μάλλον επειδή ξέρει απο φλερτ).
Ειστε :offtopic: Το τοπικ με τα φλερτ ειναι αλλου!:p:–
Πηγες να ανοιξεις και στο κλεισανε?
Οχι δεν την ξαναπατάω, χαχαχαχα…
Ον τόπικ: Μου τη σπάει ρε γμτ που ενώ έχω ΤΟΣΟ χρόνο αυτές τις μέρες στη διάθεση μου, δε τον αξιοποιώ κατάλληλα… Άντε να στρωθούμε λίγο (“απο αύριο” χεχε)
ΑΛΛΑ, όπως είχα πει παλιά και ξαναλέω: 24 hours is never enough…
Μου την σπάει που εγώ τον αξιοποιώ.Στην εξεταστική.
ον τοπικ: μου τη σπαει παντα μετα απο μενα να απανταει ο Ellanor… Και μου τη σπαει περισσοτερο που μου θυμιζει οτι οντως κι εγω εχω μπολικο χρονο τωρα τελευταια και δεν κανω τιποτα…
E αφου λεμε αληθειες… μου τη σπαει το αβαταρ του σπυρου, Μου θυμιζει κατι σε τρου τολμη και γοητεια
Τουλαχιστον ειναι δημιουργια μου…
Ωστε αυτα βλέπεις ε? χαχαχα…
Είναι λόγω baywatch.Πλέον του έχουν γίνει εξάρτηση
Και μενα ο χασελχοφ δεν ηταν ασπρομαυρος αν θες να ξερεις.[-X:p
Εσυ εβλεπες καντυ καντυ…μη μιλας.
Όποιος δεν μεγάλωσε βλέποντας baywatch απλά δεν έχει το δικαίωμα να βουτά στη θάλασσα για κολύμπι.
Τι λέει τούτο?
Με την παρέα μου δεν έχουμε πρόβλημα, μιλάω για άλλες παρέες που βρέθηκα λόγω καλοκαιριού. Δηλαδή ok καλά ήταν, αλλά δεν λιώναμε. Και δεν έχω μόνο το γέλιο στην παρέα μου.
αλλο να αλλαζεις χρωμα στο photoshop και αλλο να φτιαχνεις ο ιδιος. Και στο κατω κατω δεν εχω τιποτα να κρυψω αγαπητε Ιάσωννα! Για nick name και logo avatar εχω το ονομα μου και μονο.
Οσο για την καντυ, ναι ζουσα εκεινη την εποχη!! Και ειμαι περιφανος γι αυτο!
Την αλήθεια
:lol::lol:
Και μισό κιλό φέτα
Δε τρώω
Μου τη σπαει που βαλανε τους θεους Survivor να ακουγονται στο Baywatch