Μου τη σπάει

Γενικά οι παρέες είναι κάτι φευγάτο, τη μία όλα ωραία και καλά και την άλλη χάνονται. Είναι μια κατάσταση απο την οποία λίγα άτομα μένουν τελικά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για καλοκαιρινές παρέες και έτσι.

Ναι ρε, Candy! Και Νιλς Χολγκερσον! Και Turtles, και thundercats! Και Καπαμαρού! Τα λέγαμε στο αντίστοιχο θέμα, τα λέμε και τώρα! EIGHTIEEEES ΡΕ! Όποιος δεν πρόλαβε, λυπόμαστε 8)

@ Α, και θυμίζω πως το τόπικ λέγεται Μου τη Σπάει, χοχοχο! (santa claus mode off)

Απ’ την παρέα μου το λιγότερο που ξέρω κάποιον είναι 4 χρόνια δόξα τω θεώ :stuck_out_tongue:

τα thunder cats ηταν γαματα!τα εβλεπα ανελλειπως οταν τα ξαναεβαζε

Οι αμυγδαλες μου…

Που οι σκληρες θηκες κιθαρας ειναι πανακριβες :frowning:

Που έμεινα απο τσιγαρα και βαριεμαι να ντυθω να παω να φερω… :bounce:

Που κλειδώσαν το topic του DeMaio

που θέλω να κάνω πολλά πράγματα αλλά τελικά παίζει να μην κάνω τίποτα…:frowning:

που δεν με θέλει:(

Τα μαλλιά μου.

που τράβηξα ένα μυ στο χέρι μου-δε ξέρω κι εγώ πως-και τώρα δε μπορώ να κουνηθώ και μάλλον πρέπει να πλακωθώ στα αντιφλεγμονώδη για να συνέλθω…γμτ

Θερμαντική κρεμμούλα, ξεκούραση χεριού και άλλα παρόμοια…you know. :wink:

μακάρι,αλλά that’s not gonna cut it for me…this is my great problem area…

ρε γαμωτο που το΄χουν βρει το μσν μου κατι τουρκοι και με κανουν add καθε μερα απο 3 διαφορετικοι?
Σταδιαλα

Μάλλον είσαι προδότης του Έθνούς! Και ξανα-λέω, θερμαντική κρέμα !

Οχι. Δεν μοιράζω διαφημιστικά, τους καταλόγους του ΙΚΕΑ μοιράζω. Έχει διαφορα. Σχεδόν όλοι όταν ακουν πως είμαι απο την ΙΚΕΑ μου ανοίγουν!!!

Μου τη σπάει το ελληνικό mtv.
Πόσο Αμερικάνοι θα γίνουμε πια;

Μιζερε.

Που αντί να είμαι έξω -κυρίως λόγω γενεθλίων- είμαι σπίτι και διαβάζω από το μεσημέρι γιατί δίνω την Παρασκευή. Πφ… Ξενέρωμα…

Τα διαφημιστικά IKEA είναι ωραία να τα βλέπεις αλλά προτιμώ να το κατεβάσω σε torrent σε μορφή pdf παρά να μου το δώσουν.

που η ταινια που κατεβαζω σταματησε στο 96,4% και κατεβαζει με 5,4 kb/s…
που σημερα το φασιστοειδες καθηγητης εβαλε πολυ παλουκια θεματα(τζαμπα το διαβασμα μιας βδομαδας)