Μου τη σπάει

Σε κανα πολιτικό νομικής…??
Εγώ όμως κύριος έχω μόνο αυτά τα δύο.Θα τα δώσω και στον αγύριστο.ΟΥ

Είστε 2 επίδοξοι Λυκουρέζοι :slight_smile:

Μακρυά απο μας αυτά τα πράγματα.Εγώ είμαι επίδοξο πιόνι του καπιταλισμού

Ας είναι

Για σένα wise

Η ασταθεια του ιντερνετ!

Το οτι δεν οργανώνω καθόλου καλά τον χρόνο μου αυτές τις μέρες. Και το οτι για άλλη μια φορά, βλέπω τα πάντα να τα κάνω την κλασική εκείνη τελευταία στιγμή

(αν μαζεύαμε όλες εκείνες τις “τελευταίες στιγμές” ολονών και τις προσθέταμε θα έβγαινε μια αιωνιότητα)

ετερνιτι :stuck_out_tongue:

μου τη σπαει που πατησα τσιχλα

Watch your step αλλη φορά.

Συμφωνω για το εμπορικο. Το αστικο το περασα φτυχως.

Το ότι αργούν να μου φορτώσουν οι σελίδες.Για να φορτώσει μία κάνει και…1 λεπτό.Τι πράματα είναι αυτά,σαπίλα.

Mozilla : Tools -> Clear Private Data -> κλικ σε ολα -> οκ
IE : Tools -> Delete Browsing History -> κλικ σε ολα -> οκ

Αν εχεις καιρο να το κανεις αυτο καντα και κατι θα διορθωθει!

Κάτι έγινε αλλά μου φαίνεται περίεργο,την παρασκευή έκανα format…

Καλο ειναι γενικα να κανεις clear history,cookies etc στους browsers συχνα και οχι μια φορα το μηνα.

μου την σπαει που αρρωστησα και θελουν να με στείλουν στο γιατρό…:(:(:(:frowning:

και που θες να σε στιλουνε?

:(:(οχι στο γιατρο… ενα ταξιδακι θα ηταν ότι πρεπει ομως… :-s:!:

μου τη σπάει που πρέπει να βγάλω ακτινογραφία σε κρατικό φορέα για να μπω στη σχολή!

και μου τη σπάει ακόμα περισσότερο που πρέπει να περιμένω στη σειρά για 3,5 ώρες για μια διαδικασία 5 λεπτών!!!

:evil::blow::blow::evil:

Μπορείς να πας και σε ιδιωτικό, αν δε σε νοιάζει να πληρώσεις… Εγώ πάντως προτίμησα να πληρώσω παρά να χάσω μια μέρα από τη ζωή μου…

Χθες είχαμε αυτή τη κουβέντα με δύο συμφοιτητές

Εμάς δε μας έχουν ζητήσει ακόμα, αλλά γενικά λένε πως για να πάρεις το πτυχίο σου, πρέπει να έχεις δώσει ακτινογραφία. Που πέρασες αν επιτρέπεται?

δυστηχώς για τη σχολή ήθελε απολειστικά κρατιό φορέα-νοσοκομείο…#-o