Μου τη σπάει

οινολογία και τεχνολογία ποτών:p

Μπεκρού.

με κατάλαβες…:smiley:

τουλάχιστον θα δοκιμάζω καθημερινά κρασιά :stuck_out_tongue:

Καλώς όρισες σε αυτό το ωραίο μέρος που λέγεται ελληνική (και όχι μόνο) κοινωνία.

…η αχαριστια μερικων μερικων.Στα διαλα ρε!

που θέλω να φάω σοκολάτα ή κανένα γλυκό τουλάχιστον και δεν έχω…:cry:

Ερώτηση με αφορμή το πάνω. Πείτε οτι έχετε απόθεμα οικονομικό και θέλετε να το ξοδέψετε σε γλυκά και σοκολάτες… Και λέτε “ας πάρω πολλές να τις έχω να τρώω λίγο κάθε μέρα, ώστε να μου μείνουν για καιρό”. Και αγοράζετε ένα τσουβάλι.

Θα μπορούσατε να αντισταθείτε και να τρώτε απο 1-2 την ημέρα? Ή θα πέφτατε με τα μούτρα και θα τις πλακώνατε όλες μέσα σε 2 μέρες το πολύ? :-s

ή κρατιέσαι στο ταμείο και δε τις αγοράζεις ή δε κρατιέσαι… Παθών…

Οταν ειχαμε παει 3ημερο στο Πηλιο φαγαμε 40!Εννοειται οτι δεν αντιστεκεσαι ρε!

Σε 2 μέρες το πολύ! Αυτό κάνω και με χυμούς και σοκολάτες, και μπισκότα και και και και και

Βρήκες ώρα κι εσύ να το ρωτήσεις!:frowning:
Αν είχα μπροστά μου ένα κέικ σοκολάτας θα έπεφτα με τα μούτρα!Αλλά μετά από μια μέρα θα έτρωγα λίγο κάθε μέρα υποθέτω…:-k

Τρωω ενα γεματο μπολ παγωτο σοκολατα

Σε μισώ!
btw πρέπει να έχω κι εγώ παγωτό…αλλά θέλω γλυκόοοοοοοο!:(:frowning:

Με μισεις ε?Θυμισε μου τι θες απο Αγγλια γιατι ξεχασα και μπορει να μη σου φερω τιποτα[-X

Ναι καλά,σιγά μην πάρεις τίποτα ούτως ή άλλως!
Μου τη σπας που τρως!

Εγώ θέλω την ανακοίνωση του συγκροτήματος που ζητούν συγγνώμη για την ακύρωση της εμφάνισης:)

Μου την σπας που σου την σπαω

και μου την σπας που καθε μερα ποσταρεις εδω!

και μου την σπας γιατι δε παιζεις πια νταμα

Εσυ δε μου την σπας.Απλα θα εκτελεστεις με συνοπτικες διαδικασιες.

XAXAXAX! ¶κυρη ερώτηση. ΔΕ γίνεται να αντισταθείς. Τόσο απλά… :stuck_out_tongue:

Εγώ πιστεύω μπορώ να αντισταθώ,στο κάτω κάτω σε κάποια φάση θα σιχαθείς και δεν θα θες να ξαναδείς σοκολάτα.Δοκιμασμένο με 2 άλλα προϊόντα(και δεν αηδίασα απλά,υπήρξε και συνέχεια…).