Πρέπει να ελαττώσω τις ψυχολογικοπνευματικές αναζητήσεις μου φαίνεται.Δυστυχώς[-X:p
Η κουτοπονηρια και η πουτανια των γυναικων που ευτυχως-για μενα- περνανε μονο στους αντρες.
…μου τη σπάει που ενώ όλα πάνε αδιάφορα προς κακά τον τελευταίο καιρό, εγώ εξακολουθώ να θέλω να πηγαίνουν γαμάτα και χαλιέμαι
Κουτοπονηριά? Δεν υπάρχει αυτό στις γυναίκες. Μόνο ανωριμότητα ίσως και κάποιες φορές μόνο.
Η κουτοπονηριά είναι γνώρισμα των αντρών
Το ακριβως αντιθετο για μενα.:-s
Μπα, οι αντρες ειναι απλα βλακες ή αφελεις εστω.
Επίσης κάτι διαχρονικό.Η υποκρισία.Και η πουτανιά που είπε η σόφι-κ.Δλδ το να είσαι κότα και να μην λες στα ίσια αυτό που πιστεύεις.Τον τελευταίο καιρό το συναντώ συχνά
Που για αλλη μια φορα δεν εχω σοδα στο ψυγειο και βαριεμαι να παω να παρω.
Να έλεγες για τσιγάρα, μπύρα, παγωτό, προφυλακτικά, θα το καταλάβαινα… αλλά σόδα; :-s
που υπάρχουν τόσες ωραίες (ξένες φυσικά!) σειρές και δεν τις προλαβαίνω όλες…
πφ,άδικη ζωή!
H πουτανια των γυναικων πρεπει να βγαινει ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενο χωρο του σπιτιου.
Μαλλον… να την χρησιμοποιουμε μονο εκει γιατι σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι επικινδυνη δυστυχως…:-s
Που δεν πέτυχε η συνέντευξη για δουλειά και θα τα χρειαστώ τα λεφτά
Μεγάλες κουβέντες σήμερα απο Soul Thorn. :thumbup:
Το δελτίο ειδήσεων του mega… μπλιαααααααααααααααααχ 8O
που έπιασε κρύο έτσι απότομα!!
Συναχώθηκα!:cold:
Που εχω να κανω τοσες δουλειες στο σπιτι(καθαρισμα,σκουπιδια,πιατα κλπ).Ιδου ενα κακο του να λειπουν οι δικοι σου.
Που οι μονες ωρες που μπορω να διαβασω ειναι πρωινες και ως συνεπεια κοιμαμαι με τις κοτες :?
…μου τη σπάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που βρήκα κάτι υπέροχες αφίσες, αλλά δε μπορώ να τις πάρω γιατί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!:evil::x:x:blow:
Που βαριέμαι.Και βαριέμαι να βαριέμαι
ειπα και γω να φτιαξω ενα απο τα πρωτα μου γευματα στα ξενα
αυτο:
αλλα δεν υπολογισα καλα και εμειναν τα τριπλασια…ουστ…
νταξει οκ, απλα ηθελα να δειτε το φαι μου :D:-s
ζωντανα ειναι???