Μου τη σπάει

Που παλι εχω να πλυνω πιατα και να πεταξω τα σκουπιδια γαμω το κερατο μου.

έλα μωρέ… εγώ τι να πω που αυτά είναι στο καθημερινό πρόγραμμα.

Μου την σπάει που σπάσανε (καλύτερα: ποδοπατήθηκαν) τα γυαλιά μου και δεν μπορώ να κάνω τπτ.

Η πιο βαρετή δουλειά ε. ΠΦΦΦΦΦΦ

Μια χάρα ειναι βρε παιδία, το χειρότερο μου, είναι να απλώνω ρουχα.Δε το μπορώ καθόλου-μα καθόλου

Eγώ το μαγείρεμα βαριέμαι.
Και γουστάρω να πλένω πιάτα.

Που ενώ νιώθω ανακούφηση όταν σταματάω να έχω τις μαύρες μου, ταυτόχρονα χάνω τη δημιουργηκότητα μου :frowning:

που νυσταζω συνεχεια.

Τουλαχιστον σου αρεσει η αντιμετωπιση της νυστας?:slight_smile:

Ναι αλλα δεν ειναι δυνατη η πραγματοποιηση της οποτε θελω.

μου την σπαει που καθε φοραπου θελω να βρω ενα dvd κανω ενα τεταρτο με τον πανικο που επικρατει στο δωματιο μου :stuck_out_tongue:

α και εγώ το παθαίνω αυτό. Κοίτα κάτω από τις κάλτσες, δίπλα από τις σημειώσεις που είναι ανάμεσα στον ενισχυτή και τον ανεμιστήρα.

Μηπως να εψαχνε σε κανένα λιγότερο πιθανό μερος???:lol:

κοίτα εξαρτάται από το αν έχει μαμά στο σπίτι ή όχι. Εγώ ας πούμε, όταν έρχεται η μαμά, τότε όλα είναι στην “θέση τους” ( ή μήπως δεν είναι ? ), αλλά δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα γιατί δεν πάει το μυαλό μου με τίποτα.

Άστα να πάνε και μένα όταν συμμαζευουν το χάος μου τα παίρνω. Αφού δεν μπορούμε την τάξη γαμώτο, έχουμε συνηθίσει τα Cd κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ, όχι στη cdοθήκη.

Αυτοί που το παίζουν έξυπνοι ενώ δεν είναι…:-k

+1
Αφου δεν ειναι εξυπνοι σαν εμας.

Επισης μου την σπανε αυτοι που το παιζουν…

…το πορτατιφ

Το τοπικ ‘‘Ενα απλο μητινγ’’.

Παιδια, δεν αμφιβαλλω οτι ηταν ομορφα και περασατε ολοι σιγουρα πολυ ωραια. Και στην Ιριδα και στο ΜοΜπετα μετα.
Αλλα ειλικρινα δεν νοιαζει καποιον εξωμιτινικο γιουζερ ποιος εφαγε το τελευταιο κεφτεδακι ή ποιος εδωσε μισο λουκανικοπιτακι στον πεινασμενο ελλανορ.
Οκ ειστε ενθουσιασμενοι που γνωριστηκατε κλπ. Το ειπατε μια, το ειπατε 2. Τωρα μενει να πει ο καθενας ‘‘Α, το βρακι εκεινου ηταν μαυρο!’’, ‘‘α! το βρακι εκεινης ειχε και δαντελιτσα!’’.

www.msn.com

Καταντησε κουραστικο.

Περιμενω απαντηση φιλοσοφικου στυλ, ‘‘γι αυτο ειναι το τοπικ, για να λεμε ποσο καλα περασαμε και να κανουμε αναμεταδωση του καθε δευτερολεπτου, αν δεν θες μην το κοιτας’’. Ε αμα πεταγεται με νεα ποστς καθε 5 λεπτα, το κοιταω, συγνωμη. Ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.

Τι κακια που είσαι ρε γαμώτο [-X

Sorry Ράνια, αλλά αμα κοιτάξεις τις προηγούμενες 100τόσες σελίδες του συγκεκριμένου θρεντ θα δεις ανάλογες κουβεντούλες απο όλα τα μέλη του φόρουμ. Δεν είναι και εκτός θέματος επομένως… :roll:

Αν μη τι άλλο ζηλεύουμε και μεις οι μη παρόντες…

:stuck_out_tongue: