Μου τη σπάει

Θες μήπως κάποια “γαλλικού” στυλ?Και αυτό γίνεται

Ρε παιδες ελεος!
Ηρεμηστε.

Στο κατω κατω ενα απλο μητινγκ ηταν :stuck_out_tongue:

Οχι απειλες πισω απο την οθονη σου κοπελια.

Σορρυ ρε συ, θα απαντουσα αλλα γενικα εχω τη φημη να μην πιανω τις ατακες που πετας.

Μου τη σπάει το σχολείο. Πολύ όμως.

@faceless.Οκ δεκτό

@sofi.:lol::lol::lol::lol:#-o

ρε παιδια μην τσακονεστε δε βρισκω κατι κακο στο θεμα για το meeting και ας μην ημουνα παρον, εχω διασκεδασει παρα πολυ με τα οσα γραφονται δεν υπαρχει κανενας λογοσ να χαλαστητε:(

τα πεσίματα.
Αγριούδι και κόβουμε κάνα οπίσθιο αμα χρειαστεί.

Για να μην του κάνουμε κ τίποτα πιο οδυνηρό…

…του οπισθίου!

Δε θυμαμαι να εχω γελασει πιο δυνατα με το συνδυασμο ποστφωτογραφιας

να τσακώνεστε πίσω απ’τις οθόνες σας … Πολύ όμως!

τι αλλο ? που πρεπει να διαβασω !!

Η κωλοφαρδία που βαράει μερικούς γιούζερ:!:

Μάνα μου, δεν παίζεις με κάποιον τυχαίο. Που να δεις και live πως παίζω :stuck_out_tongue:

Που με ποναει το ποδι μου.

Που εβρεξε μολις σχολασα.Και μετα σταματησε

που με γρατσουναει ο λαιμος μου!
πφφφφ!

H κίνηση στην Συγγρού το πρωί και οι πεζοί που πετάγονται απο το πουθενά σαν καμικάζι…

Πφ. Τίποτα δεν ξέρετε από φυσική. Σαν δεύτερος τσουκαλάς λοιπόν, θα κάνω σας κάνω μαθήματα.
Από τη φυσική γνωρίζουμε ότι το φως διαδίδεται ΜΟΝΟ ευθεία. Ωραία? Ωραία. Οπότε εμείς μπορούμε να δούμε ΜΟΝΟ ευθεία, όχι αλλιώς. Έτσι όμως οδηγούμαστε στο άτοπο της υπόθεσης, στό ότι δηλαδή κάθεστε ΠΙΣΩ από τις οθόνες σας, αλλά μπορείτε να δείτε το μπροστινό μέρος. (Περίπτωση ύπαρξης υπερφυσικών δυνάμεων δεν εξετάζεται καθώς η υπαρξή τους δεν έχει αποδειχθεί)

Εσύ παλουκάρι ψιτ. Το ίφριτ μου είπε για τη νέα δουλειά που ετοιμάζεις και να είσαι προετοιμασμένος για επαγγελματική πρόταση.

Που αναβληθηκε ο Αγγελακας! ! ! :!: