Μου τη σπάει

μου την σπάνε όσοι τους την σπάνε οι Metallica:p :lol: :lol:

που εχει παρει ο καθενας μια λεξη και την εχει κολλησει διπλα στην καταληξη -core και ετσι ισχυριζεται οτι δημιουργησε καινουργιο ειδος μουσικης…και ακομα περισσοτερο αυτοι που τα πιστευουν και ακολουθουν με παθος το καθε “ιδιωμα” που ξεπροβαλλει, ελεος#-o #-o

Που το PC μου τα εχει παιξει και παει σαν κοτα.

που ειμαι down και δεν ξερω γιατι…

+1000. Θα το σπασω. Ακομα και το “Εναρξη” να πατησω θελει 2-3 δευτερολεπτα να το ανοιξει.:x :lightsabre: :blow:

…που το Λάρισα - Ολυμπιακός θα το δείξει το κωλό-SUPER SPORT 3 και όχι το 1…:evil:

Που αυτη η γ***μενη η αμυγδαλιτιδα μου χτυπησε παλι την πορτα και δε νιωθω…θα παω να τις βγαλω μου φαινεται να ησυχασω…

moy ti spane kati pseuto - metalades pou snobaroun kai kala ola ta alla eidi mousikis

ω ναι,υπάρχουν μπόλικοι τέτοιοι…που κάποια στιγμή θα ακούσουνε και Πλούταρχο…

Μωρέ και να μην ακούσουν Πλούταρχο πάλι gtp είναι!!!

Μου τη σπάει πού με τις αλλαγές στο forum, ενώ έχω στείλει pm δεν ξέρω αν ο παραλήπτης του το έχει διαβάσει! bluezlick, εσύ τι λές; :smiley:

Ναι ρε παιδί μου.

Υπάρχει κανένας τρόπος να το ξέρουμε;:-k

Υπάρχει η επιλογή “Request a read receipt for this message” όταν στέλνετε κάποιο μήνυμα. Είναι κάτω από το “χώρο” που γράφετε το μήνυμα.

Mου τη σπαει που γυρισα απο τις διακοπες…:frowning:
Θελω να μεινω στον Πορο κι αλλοοοοοοοοο!:frowning:

'Οταν τα λεφτά τελειώνουνε για πλάκα

:wink: :stuck_out_tongue:

Μου τη σπάει που λέμε “Καλή Επιτυχία”… μια επιτυχία δεν είναι πάντα καλή; :-k
Έπρεπε να λέμε “επιτυχία” σκέτο ή “καλή προσπάθεια”… έχω ακούσει ότι έτσι είναι το σωστό…

Κάποια στιγμή με είχε προβληματίσει κι εμένα αυτό και έκτοτε λέω καλή τύχη! 8)

Σωστός! Θα το υιοθετήσω κι εγώ! :stuck_out_tongue: Αφού έτσι κι αλλιώς παίζει σημαντικό ρόλο η τύχη…

οταν μου λενε ψευτικες δικαιολογιες…:!: