+1
Ιδιως οταν δεν ξερουν να το κανουν και βγαινουν και καρτα.
+1
Ιδιως οταν δεν ξερουν να το κανουν και βγαινουν και καρτα.
Μου τη σπάει που λέει παιδιά του τα παιδιά μας,πες του να φύγει και να πάει Να να να να να
:lol: :lol: :lol: :lol:
Εγραψες!!! Δεν το ειχα δει ποτε ετσι…
Βασικά η βιολόγος μας το είχε γράψει έτσι σε ένα διαγώνισμα γιατί κι αυτή πιστεύει ότι έτσι είναι πιο σωστό, αλλά όταν το είχα δει είχα γελάσει πολύ γιατί είναι σαν να σε υποτιμάει κάπως! :lol:
Που ο rock δεν εχει βαλει ακομα μυαλο… Τοσες παρατηρησεις του εχει κανει ο Ηλιας, τοσα thread του κλειδωνονται…:lol: :lol: :lol: Εχει πολυ φαση παντως…
Επισης, μου τη σπαει που ειχα αδικησει το Mrs. God… Πολυ καλο κομματι τελικα…
Γαματο ειναι…Helloween ειναι για.
Κλασσικο χαζο Helloween κομματι, βγαζουν που μερικα τετοια, πλακα εχει παντως ειδικα το βιντεο κλιπ.
Μου τη σπαει το αυριανο πρωινο ξυπνημα.
To Occasion Avenue είναι το καλύτερο απ το τελευταίο τους! Το Mrs God είναι περισσότερο χαβαλετζίδικο, από τον χαβαλέ που πρώτοι δίδαξαν οι Weikath-Hansen!
Περισσοτερο live κομματι ειναι… Παντως το ειχα παρεξηγησει… Andi, ζητω ταπεινα συγγνωμη…
Occasion Avenue ειναι κομματαρα!!! Στο Mrs.God Ολα τα λεφτα το βιντεο!
Απο το Keeper: Legacy κορυφαιο ειναι το King for a 1000 Years και ακολουθει το Light the Universe,μετα τα Occasion Avenue και Mrs God.
Παντως αν και το κατεκριναν πολλοι(κυριως λογω του οτι ο τιτλος περιειχε τη φραση Keeper of The Seven Keys) ειναι παρα πολυ καλος δισκος.
Και το περσινο live τα΄σπασε.
Ασχετο:
Μου τη σπαει που δεν ξερω τι θελω.
Mου τη σπαει που δεν πηγα περυσι στους Helloween…:x :x :x :x :x
Ωπ!Και μένα μου τη σπάει αυτό!Απαράδεκτος είμαι :x :x [-X
και μενα μου τη σπαει που δεν πηγα Helloween, Nevermore, Accept, Jag Panzer…#-o #-o
Κι εμενα!!!:(
Καλα, που να ακουσετε και τον λογο που δεν πηγα…
Περυσι λογω πανελληνιων ειχα δυο επιλογες: ή στους Helloween θα πηγαινα, ή στους Manowar… Κι εγω λοιπον επιλεγω τους δευτερους… Περνα η συναυλια των Helloween, κι ενω ολοι οι φιλοι μου μου λεγαν ελα Helloween και τι ωραια που ητανε, κι εγω περιμενα τους Manowar… Ελα ομως που δεν ηρθαν ποτε, ή μαλλον ήρθαν μετα απο 1 χρονο…:x :x :x
Τωρα βριστε με ελευθερα…
άλλαξε τόπο διαμονής να βρεις την υγειά σου:p
Ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτει??? Πιστευω οτι ζω σε λαθος χωρα…
για τον Άλιμο λέω#-o :lol3:
Θες μαχη με φωτοσπαθο ε;:lightsabre: