Ωπ, μας πιασανε. Που, ποιος, ποτε.
Τι να κάνουμε και εμείς οι αριστερόχειρες… Από τότε που μου είπε ο αδερφός μου οτι κανονικά πρέπει να στηρίζομαι δεξιά το έχω εφαρμόσει αλλά μέχρι τότε και μονή μου να ήμουν το χέρι πήγαινε αριστερά…
on topic: μου τη σπάει που πρέπει να προσαρμόζομαι στον κόσμο των δεξιόχειρων…
1)το μουτζούρωμα με τα μολύβια στυλό κτλ.
2)τα μαχαίρια
3)τα ψαλίδια
4)τα μπρίκια και οι κουτάλες
Αυτά για τώρα… Είναι και άλλα που δεν μου έρχονται…
Υπομονή και δύναμη. Είμαστε λιγότεροι αλλά δε μασάμε!
Ένας ακόμη αριστερόχειρας.
και γω αριστεροχειρας !
ναι???8O
οι αριστεροχειρες ειναι χαζοι!
Βλαμμενοι το δεχομαι. Γιατι ειμαι και γω
Μου την σπαει που η σοφι-κ ενοχλειται απο εμας τα ερωτευμενακια :oops: O:)
Επισης μου την σπαει ο τροπος που κρατανε το μολυβι/στυλο οι αριστεροχειρες.
Και γω αριστεροχειρας.
Μου τη σπανε τα σπιραλ τετραδια που ειναι προκατειλημμενα.
Επισης μου την εσπασε ενας παππους στο Μαρουσι (καποτε) που με ειδε που εγραφα κατι και μου ειπε να μη γραφω με το αριστερο. Ειναι του εξαποδω. Ναι. Αυτο.
Εμενα μου την εδινε μια καθηγητρια μου στην εκθεση, που ελεγε οτι το να ειναι καθαρο το γραπτο μετραει πολυ θετικα και μπλα μπλα μπλα.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ
:(:(
Βασικα οκ. Και τον Μεσι του ειπαν οτι ειναι κοντος αλλα ειναι και γαμω τους παικτες.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
και καπου εδω θιγεται το θεμα της τν και το ποσο ευκολα φρασεις σαν την παραπανω αλλα και αλλες πολλες(αρκετες απο τις οποιες προωθουν τον καταναλωτισμο) μπαινουν ετσι ευκολα στη ζωη μας.
Μου τη σπαω.
Το ότι σήμερα έγινα η έννοια του “με το πουλί στο χέρι”
:-k:-k:?
Ti τέλειο μωρό!
…που ο ναιλιστ λεει οτι δεν γραφει στο οφ τοπικ αλλα που τον χανεις που τον βρισκεις ολο εδω ειναι!!
Εγώ μόνο ένα πράγμα κάνω καλύτερα με το αριστερό… :-s
Ναι, αυτό που σκέφτεστε είναι… 8)
Μου τη δίνει στα νεύρα να είναι η ώρα 4.30 τα ξημερώματα και να ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πάω για ύπνο!
…και όταν τελικά πηγαίνω, να κοιμάμαι σαν βόδι μέχρι το επόμενο μεσημέρι.
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ μου τη σπάει το πρώτο, αν το άλλο πρωί έχω να ξυπνήσω νωρίς! Όπως - σωστά καταλάβατε - έχω να κάνω αύριο… Ξενέρωμα… :?
μου τη σπαει τετοια ωρα το τελεμαρκετινγκ…
…που όποιον πήρα για να μου κάνει παρέα είτε έπρεπε να κοιμηθεί είτε είχε βγει γι’ αλλού.
…που ο λαιμός μου είναι χάλια από χτες…
Τα νεύρα και οι αντιδράσεις μου. Πρέπει να μάθω να τα συγκρατώ καλύτερα.