ιέλα βρε,αυτά είναι τα καλά για όσους δεν δουλεύουν,απόλαυσε τα:wink:
… Που η μάνα μου μου έπλυνε τα All Star. Καθαρά All Star = Σπανός Billy Gibbons
Πού πάω να φτερνιστώ και τελικά δεν φτερνίζομαι:@
Αυτό που γίνεται τώρα.
Που είμαι ακόμα χειρότερα από χτες.
Τι έχεις?¶ρρωστη?
Πφ,ήρθε ένα ζαβό σήμερα στη σχολή,άρρωστο,τραβιόμουνα μακριά του μη με κολλήσει και όλο πλησιάζε και έβηχε και γκουχ γκουχ,ασταδιαλα,αυτό μας έλειπε τώρα.
Ναι, άρρωστη… εμάς η σχολή δεν έχει αρχίσει ακόμα, αλλιώς θα τους είχα κολλήσει όλους :twisted:
Που δεν μου κοψε να παρω εισιτηριο Μαδοννας.
Αφου εισαι πιου πιου.
μου τη σπαει που δεν εχω κοακολα σπιτι
Κοακόλα λέει τυφλός είσαι?
Ναι. !!
Να μου τσιμπανε τα μαγουλα.Ειδικα κτ ξεχασμενες απο το θεο θειτσες που νομιζουν οτι ακομα εισαι 5 χρονων.Ξου ξου.
Ωχ τί ειπες τωρα…ναι!!!Ασε που αυτες τις θειες ,που συνηθως τις συναντω στα χωρια των γονιων μου,εκτος που τσιμπανε ,φιλανε κιολας ανελεητα και με παθος…Και εχουν μουστακια,και αφηνουν και σαλια…ιιιιιουυυυυ
Το μουστακι σε γυναικα ειναι μακραν η μεγαλυτερη αηδια. Μαζι με την τριχα στην αμασκαλη:!:
που με ποναει το κεφαλι μου…5 ωρες μας κρατησε ο πουστης στο φροντιστηριο…
Που δε προλαβα να κοιμηθω το μεσημερι με αποτελεσμα να μη βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα.
Που η αδερφή μου δν μου άφησε ούτε ένα κομμάτι πίτσα έστω και για δείγμα!
H Καντινιερισσα μας ειχε και στο στηθος. Ομορφο πραματα. Καταραμενοι χιπιδες.
Μέσα στην νυχτα , κάνεις install ένα προγραματακι που κατέβαζες πυρετωδως για μέρες και έρχεται η ωρα να βάλεις το κλείδι,μες την ησυχια και το key gen, πέταει μια χαζομαρα του style ΤΕΑΜ ΗΑΜΑΖΟΥΡΑ & CO και στην διαπασών μουσικη κάποιο demo της κακιάς ώρας, αντιγραφη απο κάτι atari του 85 με τετράγωνες μπάλες μπάσκετ. Έλεος ρε παιδια, αλλάξτε ρεπερτόριο.