ρε παιδια 3ετε τι μου τη σπαει τρελα??να προσπαθω να περασω την γαμωκηφησιας σταματημενος στη διαβαση και να βλεπω το τρολευ να περναει!!!ρε λουστηδες σταματηστε να περασει ο πεζος!!
Μου τη σπανε τα chain mails.Ολα.Αλλα πιο πολυ μου την σπανε αυτα που εχουν κατι πραγματικα αποκαρδιωτικές εικονες και λενε ‘στειλτο αλλιως εισαι αρρωστος’.Τι αρρωστος ρε φιλε?Καρκινο?Η μηπως σύφιλη?Δηλαδη αν προωθήσεις σε ολο τον κοσμο σιχαμενες εικονες, θα εχεις καθαρη συνειδηση?Ναι, γινονται πολλα κακα πραγματα σε αυτον τον κοσμο.Ναι, οι εικονες αυτες ειναι (μερικες απο αυτες) αληθινές.Αλλα με το να τις στελνεις καταφερνεις τι.Απλα την ωρα που ο αλλος χαζευει στο νετ, του ρχεται το μαιλ, το διαβαζει, το κλεινει και μετα παει για τουαλετα ξερω γω.
Θες να αλλαξεις αυτον τον γαμημενο τον κοσμο?Γινε εσυ η αλλαγη και ασε τους αλλους.Γινε αυτη η αλλαγη που θες να δεις τον κοσμο σου.Πείσε με πραξεις και οχι με μπλα μπλα.Γιατι ειμαι σιγουρος, εσυ που στελνεις αυτα τα μαιλ, ναι εσυ, μολις φτασεις στις βιτρινες τα ξεχνας ολα.Και γενικα μολις εχεις λεφτα στα χερια σου.Ενα μαιλ δε θα σωσει τον κοσμο.Ουτε μια καλη πραξη μονη της.Παρολα αυτα μια καλη πραξη θα μπορουσε να ειναι η αρχη για την αλλαγη.
Βράχος mode on: Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που έκανα quote. Στο να λέμε μεγάλα λόγια είμαστε όλοι καλοί. Προσοχή όμως, γιατί οι μεγάλες πολιτείες αποτελούνται απο κτίρια, και τα κτίρια αυτά απο μικροσκοπικά βοτσαλάκια, κάθε ένα απο τα οποία είμαστε εμείς… Και η στάση του κάθε ένα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να επιδράσει στο μεγάλο σύνολο, που ατενίζουμε όλοι απο ψηλά. 8)
Όσο αφορά τα chain mails… Λέω ναι αν είναι απλά ΜΕΡΟΣ του συνόλου των πράξεων κάποιου… και όχι η αρχή και το τέλος απλά (όπως συμβαίνει συνήθως).
κανετε λες και δεν ξερετε τον λογο υπαρξης των τσειν…
Ξερουμε τον λογο των τσειν.Αλλα αυτοι που τα αναπαραγουν, το κανουν γιατι το πιστευουν.Αυτοι που τα δημιουργουν σαφως και στα @@…
Eγω τα δημιουργω
Η μαμα σου το ξερει?Η της το κρυβεις
Η μαμά ξέρει τη γκόμενά μου
και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω
Η μαμά ξέρει τη μάρκα απ’ τα βρακιά μου
και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δε πάω
Η μαμά ξέρει και το λέει στο μπαμπά μου
άμα γουστάρω ή όχι να καπνίζω
Η μαμά ξέρει πότε κάνω τα κακά μου
και ποια τραγούδια σαν φοβάμαι ψιθυρίζω
Η μαμά ξέρει στη ζωή μου τι φταίει
και όμως γουστάρει να με βλέπει να χτυπιέμαι
Η μαμά ξέρει αν είμαι ή όχι gay
και θέλει κάτι να μου δώσει να τρυπιέμαι
ανεβασε το βιντεακι με σενα να το παιζεις στην κι8αρα…
Μου τη σπάνε οι (ψευτο)μπηχτές και οι (ψευτο)ειρωνίες. Μικρότητες…
[-X
Η κάρτα συγγραμμάτων. “Δωρεάν” “εκπαίδευση” στα “Πανεπιστήμια”.
Η αγενεια. Τετριμμενο αλλα… δεν ειναι παρα “καλημερα”, “ευχαριστω”, “γεια”. :-s
Αυτή τη στιγμή δεν μου τη σπάει τίποτα…
Nα λέω ψέμματα.
που κρυολόγησα και ο πονοκεφαλος δεν με αφηνει σε ησυχια :(:(
η ανιωθίλα κάποιων…
και μου τη σπάει να μου χαλάνε τη μέρα.
Σα να λέμε “δε νιώθω”, “δεν έχω συναισθήματα”? :-s
Ναι, αλλά αλα νεφέλης γουέι:lol:
Ακριβώς!
Είναι νέα λέξη!:lol:
Που σε μια βραδυά Τσου-Λου όπως η αποψινή, βρήκαν οι κυρ-δημοσιόγραφοι να κάνουν απεργία και στερούμαστε, εμείς οι διψασμένοι ακροατές, αγνό πατροπαράδοτο ραδιο-φονικό μπινελίκι και παραδοσιακή νεοελληνική γκρίνια!!!x:x:x:x