Μου τη σπάει

τι λες ρε?! ησυχιααα και απουσια μαλακοκλισε φρασεων… χαχα εκει που σκεφτομουν να ποσταρω στο μου αρεσει για την απεργια τους

Αυτές ακριβώς οι κλισέ μαλακιούλες είναι που με νανουρίζουν κάθε βράδι όμως… :?

να κοιμαμαι ή να ξεκιναω την μερα μου με κακη διαθεση/στεναχωρια.:frowning:

Πφ. Χειρότερα ήτανε με τους Κύπριους.

Και εδώ ξαναβλέπετε το ΝΓκόλλλ

Που σ’αυτο το κοσμο υπαρχουν πολλα καθικια τελικα.Οχι οτι δε το ξερα αλλα σημερα το καταλαβα καλυτερα.

Mου την σπάει η Ελλάδα…πολύ…μου τη σπαει που σου πνιγει τα ονειρα… μου τη σπαει που για να δεις ασπρη μέρα πρεπει να έχεις καλυτερο βύσμα απο τους αλλους (για τα παντα), ή να εισαι ρουφιάνος…

Μου τη σπάει ο εαυτός μου,μου τη σπάς κι εσύ ρε κωλόπαιδο.

Μου τη σπάει που πρέπει να σχεδιάσω, και δεν κατεβάζω ιδέα με τίποτα!!! :-k

Συμφωνώ 100%. Παίζει να είμαι ο μόνος Έλληνας που είναι ανθέλληνας.

το μπάχαλο με το πρόγραμμα της σχολής.αλλαγές μαθημάτων στα εξάμηνα,αλλαγές των ωρών,αλλαγές των θεωριών και αυτά μπόλικες φορές.και ξανά απ’την αρχή και ξανά να το φτιάξεις και ξανά χαλάει.
Το κεφάλι μου 4 μέρες τώρα.

…μου τη σπάει που δεν πήρα εισιτηριο για το γηπεδο και τώρα έχω αρχίσει να βαριέμαι στο σπιτι:roll:
…μου τη σπάει το πρωινό ξυπνημα…
…μου τη σπάει το δήθεν ενδιαφέρον, που στην ουσία είναι περιεργεια[-X

Που αρρωσταίνωωω και έρχεται σαββατοκύριακο.
Που ο χημικός είναι μπούφος και κατεύθυνση μπήκαμε στο 2ο κεφάλαιο σε 3 μαθήματα και έγραψα ένα ωραίο 6αρακι σήμερα σε διαγώνισμα του πρώτου.
Που δεν μπορώ να κρίνω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.
Που νιώθω ότι ποτέ δεν θα μπορώ να λύσω όλες τις ασκήσεις διανυσμάτων.

Που βρέχει ασταμάτητα και ακανονιστα…Στην τελικα αποφάσισε τι θα κάνεις να ξέρουμε τι στο διαλο να φορέσουμε…

που η παρεα μου παντα μπλεκει με ζωα και ολο πληγωνομαστε…

Που ξενυχτάω κάθε βράδυ και δε συμμορφώνομαι

…Αυτό το αηδιαστικό παχύρευστο σάλιο κάθε πρωί.

δηλαδή?:-k

που έφτιαξα ένα θρεντ, έγραψα ολόκληρο το αρχικό κείμενο και πάνω που πήγα να ποστάρω κόπηκε το ιντερνετ και τα έχασα όλα.

ασταδιάλα ξενέρωσα δν θα το φτιάξω

η κυκλοθυμια.

σε νιώθω