υπαρχει ανθρωπος που να μην το χει βιωσει??
Ειναι παντου.Σε καθε κυλιόμενη στο μετρο και ηλεκτρικο.Καθονται παντα αριστερα.Απο σημερα ομως αναβαθμίστηκαν.Καποτε ενω καθοντουσαν αριστερα, αν ειχε κενο δεξια τους περναγες απο κει.Σημερα ομως ειδα ενα νεο ειδος.Αυτοι που καθονται στην ΜΕΣΗ.Ρε φιλε, θα ξαπλωσεις κιολα?να τις σταματήσουμε αν ειναι να μην ανακατεύεσαι ρε παιδι μου αν εχεις φαει και πριν.
edit
Πεεεεεεεεεεεεεστα πεστα.
Εν τω μεταξυ, εγω εδω πανω, συνεχεια στα αριστερα καθομαι στις σκαλες, γιατι με βολευει. Οντας αριστεροχειρ, αυθορμητα παω αριστερα και ακουμπω να ξαποστασω…:?
Επιτηδες το κανω :twisted:
Σοφι, τι μου παει περισσοτερο? Το “βλαμμενος” ή το “κακουλης”?:-s
Το σιχαμα.
Πρέπει να φτιάξουν σκάλες για μας τους αριστερόχειρες ρε συ. Και ειδικούς διαδρόμους, για να κινούμαστε με την άνεση μας.
Και αν είναι να φτιάξουν σκάλες και διαδρόμους, ας φτιάξουν και ένα μετρό ειδικά για μας. Σιγά πια.
H φυση με εκανε ετσι, ωστε να υφισταμαι κοινωνικη περιθωριοποιηση, η οποια πηγαζει απο το ρατσισμο του συνανθρωπου προς το προσωπο μου. Ως ποτε θα τονιζει αυτη η κοινωνια το διαφορετικο?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΠΑΤΕΡΑΣ?
Σιγα ρε που θες και μετρο
Και μετρό θέλω και στάση έξω απο το σπίτι μου. Ή μάλλον, όχι πολύ έξω (για να μη μαζεύεται πολύς κόσμος και χαλάει η ηρεμία). Τρία λεπτά απ’ το σπίτι μου. Αυτό.
εγώ έχω έξω από το σπίτι μου σε απόσταση 5 λεπτων…:har:
Εσένα δε σε ρώτησε κανένας. Εξάλλου 5 λεπτά είναι πολλά. Όταν φτιάξουν το μετρό κοντά στο δικό μου σπίτι, η απόσταση θα 'ναι 3 λεπτά και ο δρόμος θα ναι σπαρμένος με δέντρα, αγάλματα, συντριβάνια και υπέροχα κτίρια. Α, θα προσθέσουν και ένα κομμάτι θάλασσας εκεί κοντά (θα σκάψουν), και μια τέλεια παραλία που θα μαζεύει πανέμορφες γυναίκες. Ο κόσμος θα έρχεται απο όλες τις γωνιές του κόσμου μόνο και μόνο για να θαυμάσει τη θέα, και γω θα αράζω στο μπαλκόνι μου και θα γελάω.
(κάπου εδώ τελειώνει το παραλήρημα :P)
Aν βγαλεις τη θαλασσα, μολις περιεγραψες τη δικια μου σταση και το δρομο για αυτην
Η έπαρση, η ματαιοδοξία και η τζάμπα μαγκιά του νεοέλληνα. Ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια φιλε, ΔΕΝ πρόκειται να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη η ο,τι σκατά φαντάζεσαι (θα είχες μια κάποια ελπίδα αν εκτος από αδίστακτος ήσουν και ικανός, αλλα εσύ δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα ρε ζώο). Όσο πιο γρήγορα συμβιβαστείς με την ιδέα τόσο το καλύτερο για όλους.
Η επιτηδευμένη ευδαιμονία -άλλοθι και διαστροφή/υποκατάστατο στη θέση της υγιούς αισιοδοξίας- και η απαίτηση να συμβαδίζεις και συ (“όπως όλοι”) με αυτήν προκειμενου να μην υφίστασαι τις συνέπειες ως θέσει -και ΌΧΙ φύσει- περιθωριακός. Αν έχει ψηφιστεί νομος που επιβάλλει να είμαστε όλοι χαζοχαρούμενοι για τουριστικούς η δεν ξέρω τι λόγους, πες το μου και μένα γιατί τελευταία βαριόμουν να διαβάσω εφημερίδα.
Που πολλοί που βλέπουν το γένι πυκνό αρχίζουν τις σάχλες του στυλ: “Πενθείς κανέναν;” “Καλά, είσαι γνήσιος Κρητικός” και δε συμμαζεύεται. Όχι ρε ηλίθιε, απλά βαριέμαι να ξυριστώ. Έχεις κανένα πρόβλημα;
Που δε βρίσκω πουθενά το δίσκο των Sir Hedgehog. Τι ζητάω ο πούστης?
Που δεν είναι μονο τα παραπάνω (ούτε καν ένα μέρος)… που τα περισσότερα δε λέγονται.
Που με πιάνει η μικροαστιλα μου με όλα αυτά και κάθομαι και γκρινιάζω σαν τη γεροντοκόρη (η σαν τον αποτυχημένο “δημοσιογράφο”-αρχισυντάκτη ενθέτου εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας).
Που αυτό το post δεν έχει τελειώσει ακόμα!
που τα mp3 μου αρχίζουν να αρρωσταίνουν κ δεν ξέρω τις πταίει
Ο πονολαιμος που με ταλαιπωρει απο την ωρα που ξυπνησα.
Κάτω τα κουλά σου!!! Ο σταθμός του Μετρό θα γίνει 3 λεπτά από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ σπίτι, με ειδική υπόγεια σήραγγα αποκλειστικά για μένα, που θα οδηγεί στο δωμάτιό μου τις μέρες που βρέχει. Επίσης, τα καταστήματα που θα είναι στη διαδρομή, θα είναι αποκλειστικά πρακτορεία μοντέλλων, με εξαίρεση ένα τυροπιτάδικο, ένα περίπτερο, ένα ενημερωμένο δισκοπωλείο, ένα κομιξάδικο, και ένα για σέρβις υπολογιστών τα οποία φυσικά θα έχουν στελεχωθεί με προσωπικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα πρακτορεία μοντέλλων. Όσο για τη θάλασσα, το συζητάμε…8)
και κάπου εδώ ξύπνησες κ συνειδητοποίησες οτί εγώ είμαι πιο τυχερή απο εσένα!!!:bleh::har::bounce:
που μου έπεσε από τη τσέπη των λίγων ημερών mp3 player μου και τώρα πρέπει να πάρω άλλο…
Ποσο μικρο ηταν?:-s
τόσο:
|----------------------------------------------------------------------|