χαχαχα οντως μικρο!ελπιζω να μην σου κοστισε κανα 200αρι…
κάτσε να πάρω το καινούργιο και θα σου πω πόσο μου κόστισε
κάτσε να πάρω το καινούργιο και θα σου πω πόσο μου κόστισε
Μου τη σπάει η φάτσα που έχει ο Mackintosh στην υπογραφή του!
τι ακριβώς σου αρέσει???
που τελικα δεν συναντησα τον ΔΑΤµΣ ΓΟΥΑΗ
…μου τη σπάει που δεν υπάρχουν γήπεδα της προκοπής στο μπάσκετ!
Θέλω να φτιαχτουν γηπεδα τυπου NBA!!
και μετά ξυπνησα
που αρρώστησα
We are against modern football (…and basketball)!!!
Που οι αχρηστοι στη πολυκατοικια μου δεν εφτιαξαν τα φωτα στο διαδρομο με αποτελεσμα να φαω μια ωραιοτατη σαβουρα(ουστ απο δω ρε ζωα).
Που αυτά τα πιτσίνια που έφαγα, μου κάναν το στομάχι τσιμέντο. Ουφ… :|:eek:
Που είμαι κρυωμένος και νιώθω άσχημα και που δουλεύω το βράδυ και το πρωϊ έχω σχολή και πότε θα ξεκουραστώ;
ποτε:)
Που αργει η καταληψη…
Που ακομα δεν εχουν φτιαχτει τα φωτα στο διαδρομο της πολυκατοικιας μου και πριν που ανεβαινα τα καταφερα παλι να σακατευτω.
Ωπ τώρα το είδα αυτό! 8O
Έτσι είσαι εσύ? Ε λοιπόν, δε τα είπα όλα πριν λόγω μετριοπάθειας! Εσύ μπορεί να έχεις ιδιωτικό διάδρομο με μαγαζιά και μοντέλα, στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ όμως μετρό θα υπάρχει υπόγειο πέρασμα κατευθείαν για την παραλία! Η οποία θα είναι ιδιωτική και στην οποία θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στις ομορφότερες γυναίκες, και σε επίλεκτους τουρίστες! Και επειδή θα είναι σπουδαίο τουριστικό αξιοθέατο, θα έχουν στηθεί ασφαλώς και πολλά μαγαζιά εδώ και και, καλύτερα απ’τα δικά σου! Κόμικς, βιβλία, έργα τέχνης, ηλεκτρονικά, καθώς και μέρος για χαμάμ, αμμόλουτρα, και μασάζ. Χα!
και για να μαι και στο θέμα, μου τη σπάει που τα πάνω παραμένουν - για την ΩΡΑ - μια φαντασίωση!
Που όταν ο μάκιντος νιώθει έξυπνος είμαστε και εμείς μπροστα
μηπως θα πρεπε καποια στιγμη να παρεις μερικες πρωτοβουλιες??
Τι να κανω ρε man?ν’αρχισω να δερνω η να τους σπασω τα φωτα στο κεφαλι?(πλακα πλακα ενδιαφερον ακουγεται).
Να βαλεις εσυ τη λαμπα ισως?
Κριμα να τρως τα μουτρα σου.
Σε ματιασε ο Ουλριχ
Μου τη σπάνε οι 24 ώρες της ημέρας! Έπρεπε να έχει περισσότερες! 30, 35, τουλάχιστον! Δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε το 1/3 απ’ όσα θα ήθελα!