Μου τη σπάει

Όχι θεε μου.Είναι σίγουρο ότι και αυτές θα έβρισκαν τρόπο να μας τις καλύψουν

Δεν έχεις και άδικο… Αντί για οχτάωρα θα μιλούσαμε για 14ωρα για παράδειγμα… :?

Tώρα που το ξανασκέφτομαι θα ήταν καλό αν ίσχυε μόνο για τα μαγαζιά:roll:

τι λες μακαρι να υπηρxαν μονο 16 ωρες.

Και με παίρνει την Κυριακή η μάνα μου τηλέφωνο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

"- Έχασα μωρέ και το mp3 player μου την Παρασκευή. Κάπου μου έπεσε από την τσέπη και ξενέρωσα.

• Κάτσε να πω εγώ την ευχή να το βρεις
  • Έλα ρε μάνα! Με τις παγανιστικές σου βλακείες, που τα πιστεύεις αυτά…
  • Εσύ μην πιστεύεις, εγώ θα το πω και να δεις που θα το βρεις."

Σήμερα το βρήκα τυχαία πεταμένο σε κάτι παρτέρια εντός του Πολυτεχνείου. :expressionless:

Ρε λες? Να σκίσω τα πτυχία μου?

Eκανε που εκανε το ταμα στον αγιο Φανουριο ας σου στειλει και ολο το ταψι με τη φανουροπιτα να δεσει το γλυκο!!

χαχαχαχαχ ευκολα!

Που άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών της σχολής μου προς το δυσκολότερο…
Ήταν που ήταν παλούκι, τώρα θα μας βγάλουν το σκατό από τον κώλο…
Πάλι καλά που τουλάχιστον πήραμε κάποια επαγγελματικά δικαιώματα…

Επίσης που δεν μας δίνουν βιβλία για να γίνει τμήμα και να εγκριθεί ο νέος νόμος, ώστε να μας βάλουν να τα πληρώσουμε. Αλλά που θα πάει, την Παρασκευή θα γίνει η συνέλευση και θα φάνε καλά…

Και τώρα δλδ γιατί νομίζεις πως μιλάμε??? :frowning:

Ούτε σε μας δίνουν οι μαλάκες. Και όχι μόνο αυτό, δεν έχουν καν επιλέξει το περιβόητο εναλλακτικό σύγγραμμα (ή συγγράμματα) ώστε να “επιλέξουμε”. Ήδη καθηγητές μας είπαν αααααααααν ποτέ προχωρήσει το διαδικαστικό, να διαλέξουμε όλοι το ίδιο βιβλίο μήπως και βάλουν θέματα από κει. Μαλακίες εις τον κύβο. Συνέλευση δεν ξέρω πότε έχουν οι καθηγητές, αλλά έχουμε απόφαση απο ΓΣ οπότε ελπίζω με μαζική παράσταση να γίνει τίποτα και να μην πάρουμε πέος… Ποιος ξέρει όμως. Ήδη οι καθηγητές μας λένε ότι πλέον δεν είναι καν στο χέρι τους και ότι πρέπει να προχωρήσει ως έχει :-s

Που μιλούσε η Παπαρήγα στο ΤΕΙ σήμερα.Πατάς το πόδι σου κι ακούς την κασσέτα των τελευταίων χρόνων να παίζει,τρομακτικό,αλλά εκτιμάς το μάθημα μετά.

που θα πάω στη συνέλευση στο ΕΜπ την Πέμπτη, μόνος κ έρμος, να πλακωθώ με τα θεριά, για τελευταία μάλλον φορά…

Γιατί να πλακωθείς???
:-k
Εμένα μου τη σπαει ποy όλες οι προθεσμίες λήγουν στις 24 του μηνα:Η πρθεσμια του ΑΣΕΠ. του μεταπτυχιακού, της ΔΕH…ένα προθεσμαικό γραμμάτιο:p
Damned you 24th of Octomber…:frowning:

O πονολαιμος που ακομα με ταλαιπωρει.

Σε λυπαμαι απιστευτα Και δεν ειναι μονο αυτο,αλλα βλεποντας τη αρχιζεις να πιστευεις στην υπαρξη του Φρανκεσταιν.:stuck_out_tongue:

Που τη Δευτέρα αρχίζει η σχολή. Είχα συνηθίσει στο καθισιό… :frowning:

Που πρεπει να τρεχω αυριο ΠαΠει για να κανω μια ωρα μαθημα και να φυγω…

μου τη σπάει που ο μόντε θα πάει σε συνέλευση και δε θα είμαι και εγώ εκεί. Εντάξει να χάνω το πάρτυ. Αλλά και συνέλευση με μόντε μετά από τόσο καιρό? :cry:

Σε μας έχουν πέσει οι τόνοι και δε πέφτει ξύλο:(

Συνέλευση τη Παρασκευή.

Το μάθημα στο ΠΑΠΕΙ ρε είναι απόλαυση.Ντροπή