Μου τη σπάει

Εκεινο το mail με τη βελονα του aids στο σινεμα στο παρισι. Οποιος μου το ξαναστειλει θα του παρει ο διαολος τον πατερα.

πωπω ναι. έλεος με αυτά τα μέηλ πια.

Ρε αντε απο 'κει! :stuck_out_tongue:

υπαρχουν ατομα που πανε ακομα σχολειο και διαβαζουν κιολας??

Οσο κακος και να γινομαι δεν σας λυπαμαι.Πανε οι εποχες που η καταληψη σημαινε κατι(πριν καμια δεκαρια χρονια που πηγαινα κι εγω με το νομοσχεδιο Αρσενη) τωρα ο καθε πικραμενος πεταει μια μαλακια που τον απασχολει και ξεκιναει καταληψη για να γλιτωσει το μαθημα.Δε λεω χαλια μαυρα η παιδεια τοτε χαλια μαυρα και τωρα απλα οι λογοι τοτε ηταν πιο πολλοι και πιο σοβαροι.

[-X[-X[-X
Σίγά ρε που σήμαινε κάτι!!! Αν ήταν να κάνετε κατάληψη τότες για κάτι ουσιαστικό, έπρεπε να κάνετε κατάληψη για το νόμο Παπαθεμελή που ανάγκαζει τα σκυλάδικα να κλείνουν από τις 3 τις καθημερινές! ΑΥΤΟ είναι αγώνας!!! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!:stuck_out_tongue:

Δε μας ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά σου προβλήματα

Για να τα βγάλω κι εγώ,που έχω λίγη όρεξη-ο,τι χειρότερο αυτά τα κ***-forward της άγνοιας,της παράνοιας και της ηλιθιότητας.:blow:

Αν δε κάνετε quote αυτό το post θα έχετε γκαντεμιά στην ερωτική σας ζωή για x επί την ηλικία σας στο τετράγωνο μήνες!!!1!11!!ένα ένα!!

Συνεχισε ετσι Λευτερακη και σε βλεπω στο ταμειο ανεργιας.:stuck_out_tongue:

Αυτό το άβαταρ έχει μπει στο πετσί μου πια…
:lol::lol:

…δεν εισαι σαν και μας τους κοινους θνητους.

Πετας με χαλια, με μαγικα χαλια.

Τα ηλίθια ψωνισμένα κομματόσκυλα.

Τα κομμάτοσκυλα ναι, αλλα και τα γαμώ σκυλιά του γείτονα,που δεν σταματανε να γαυγίζουν, αλλα πότε όμως, ποτέ! Θα φύγει φόλα, η κανα μπιφτέκι με γυαλια μέσα.

Που το σκεφτηκες αυτο??:lol:

Παλιά μέθοδος!

Αυτά στα μαθαίνουν στα ΟΥΚ :slight_smile:

έλεος ε.κλείσ’ τα αφτιά σου:?

Οι γυναίκες.

Που κάποιοι κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.Και που αναγκάστηκα να γυρίσω στην γαμωαθήνα

Μη λες πολλα τετοια γιατι θα εχεις τρεχαματα με τη φιλοζωικη.