Μου τη σπάει που 2 μέρες τώρα ενώ έχω ίντερνετ δν μπορώ να μπω μου σου νου ούτε στο νετ!!!
ΜΟΝΟ Skype!!!
Τι βλακεία είναι αυτό?!?!?
Μπορεί να μου πει κανείς?!?!?!?:anyone:
τα αρχαια κατευθηνσης και ειδικοτερα οι φαυλες πολιτειες!
γιατι να ειναι τοσο περιπλοκα??
Που ζεσταινομαι Νοεμβρη μηνα.:?
Εμένα να δεις…με κάνει και παίρνω το ‘global warming’ πολύ περισσότερο στα σοβαρά…
Το Μέταλ Χάμμερ. Πάρα πολύ.
Το Χαμμερ είναι το ιδανικό για χέσιμο! Και σ’αυτό είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ!!!
Λίγα τα λόγια σας για την Μεταλική Βίβλο Ενημέρωσης που λέει και ο Μεταλοκράτορας ΧΑΚΟΣ:lol::lol:
+1.Μια χαζοφυλλαδα για 15χρονα ειναι πλεον και τιποτε αλλο.Ειδικα καποιοι εκει μεσα(ονοματα δε λεω)οτι δεν ακουγεται σα Sabbath,Maiden,Manowar,Nile κλπ το θεωρουν αμερικανικη μαλακια.Κατι τετοια βλεπουν κατι μαλακισμενα και φανατιζονται.Ρε ουστ.
βασικα οτι δεν αρεσει στον χακο θεωρουν αμερικανικη μαλακια
Βασικά ότι δεν έχουν βάλει στόχο να προωθήσουν θεωρούν αμερικάνικη μαλακία.
Τεσπα όπως είπε και ο bleedin, το Metal Hammer είναι ο,τι πρέπει πραγματικά για χέσιμο και γενικά για χάζεμα, απλά όχι για να το πάρεις στα σοβαρά (όπως κάνουν πολλοί της ηλικίας μου και θεωρούν τους Opeth πρωτοπόρους της Death Metal :p).
Από το χάμμερ τα σπάει ο Γιοβανίτης!!! Σχεδόν θα μας πείσει στο τέλος ότι τα προσωπικά άλμπουμς του quorthon είναι μνημειώδη!!!:lol:
Ξαφνικό ον-τόπικ:
μου τη σπάει που δεν βρίσκω το τελευταίο τεύχος του χάμμερ και μ’έχει πιάσει κόψιμο!!! :blow:
Εμενα μου τη σπαει που ο Bleedin δεν εχει στειλει κανα βιντεακι στο profile μου.:(
Μου την σπανε οι χαζογκομενες που γραφουν με τραβηγμενα φωνηεντα.
Θα περασουμεεεεεεεε σουυυυυυυπερ φιλενααααααααααδααααααααα!
Ελεος.
εμενα μου τη σπαει το ‘ελεοςςςςςςςςςςςςς’
σσσσσσσσσσσσσσσ στα μουτρα σου
Δεν σε ρωτησαμε σενα.
Επισης μου την σπαει που πηρα απουσια στον εργαστηριο επειδη ειμαι αρρωστο.
:roll:#-o
Που το ονειρο της μανας μου ειναι να γινω φαρμακοποιος και με πρηζει συνεχεια.Αλλα εγω δεν προκειται να αλλαξω γνωμη
Εμένα μ’ αρέσει πολύ αυτό
ειδικά όταν λέει sagapooooo (L)
Που η περιοδεια των Biohazard(του μεγαλυτερου μου απωθημενου στο hardcore)ντεν εκει ελλαντα.
Τι λε’ρε
Ειδικά όταν κόβουν τις λέξεις σαν βλαχάκια grfntc.kpc.etC.k.flk.plplplpl.riiiiiiiiiiii<3 ΜΟΥ’ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ Τ’ΑΝΤΕΡΑ:p