Μου τη σπάει

Γκαντέμης is my middle name!!! :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley:

…Η οτι εχουν μαζευτει πολυ σαρα και μαρα εδω μεσα … και γραφουν μαλακιες , βεβαια κατα την γνωμη μου αυτο ειναι που χρειαζεται και το site … πολυ νεο κοσμο με το iq του ραδικιου … πειτε με κακο , αλλα η αληθεια αυτη ειναι .

δλδ εσυ γραφεις σοβαρα πραγματα κ δεν εχεις iq ραδικιου?
ρε δες τι @@ριες εχεις γραψει(γιατι ειληκρινα ειναι @@ριες γιατι μονο για το πουλι σου κ πως πηδας μας λες) σε αυτο το site k Μετα μιλα για τους αλους…

γιατι να μην πεσει ενα αμονι…
[size=7]ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! [/size]

Eσυ ρε φιλαρακι τωρα γιατι θιχτικες … ??? Δεν εννοουσα εσενα …(εκτος αν εχεις την μυγα… λεω εγω τωρα …) αλλα κατι αλλα 15 χρονα , που ερχοντε απο τις διακοπες και μας ανακοινωνουν οτι πηδηχτηκαν και κερατωσαν τον γκομενο τους … η οτι δεν τις μαμαει ο γκομενος επειδη ακουει soad …
Δλδ εσενα σε ενδιαφερει? γιατι εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο το αν ελειψε μια εβδομαδα η ενα μηνα … οπως ακριβως αφηνει αδιαφορο εσενα αν λειψω το ιδιο διαστημα …
Στην τελικη ποτε δεν αρνηθηκα οτι εχω γραψει παπαριες στο offtopic … τουλαχιστον εγω τις γραφω εδω οχι σε ολο το φορουμ σαν μερικους μερικους … για αυτο αστο, πανε ακου κανα pink floyd και κανα Purple αντε και λιγο Sabbath να στανιαρεις μεχρι να γινει λαδι ο εγκεφαλος σου και μετα δες αν ερχομαι …

ΟΥΡΤ ΧΑΪΒΑΝΙ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΩΡ !!!

δεν θιχτικα απλως μου τι σπαει ο τροπος που τα λες επειδη το παιζεις πολυ ιστορια κ μεγαλος “” για αυτο δες λιγο τι εχεις πει εδω http://www.rocking.gr/forumt-2595-days0-order-112.php
δλδ οτι ακριβως κ τα “15χρονα” που λες κ εσυ

[quote=“Angel_In_Black”]

[quote="“bluezlick”"]

δεν θιχτικα απλως μου τι σπαει ο τροπος που τα λες επειδη το παιζεις πολυ ιστορια κ μεγαλος “” για αυτο δες λιγο τι εχεις πει εδω http://www.rocking.gr/forumt-2595-days0-order-112.php
δλδ οτι ακριβως κ τα “15χρονα” που λες κ εσυ

[quote=Angel_In_Black][/quote]

Καταρχην για να τελειωνει το θεμα … ποτε δεν το παιζω μεγαλος , αυτοι που με ξερουν καταλαβαινουν πως τα γραφω και τι εννοω .
Και ναι εκανα ολα αυτα που εγραψα … δεν ειπα εκανα κερατου την γκομενα μου … δεν ξερω αν πιανεις τι εννοω … το τυπακι μπορει να μαμηθηκε και καλα εκανε … αλλα ξεφτυλιζει τον γκομενο της ετσι … εγω δεν ξεφτυλισα ουτε και ειπα ειρωνικα σχολια για την γκομενα μου … Υπαρχουν μερικα πραγματα που πρεπει να λες και μερικα οχι … δεν εχει να κανει ποσο παλιος εισαι αλλα το ποσο κουκουτσι μυαλο εχεις … και η Ειρωνια ειναι ενα απο αυτα … αν εχεις αντιληψη που ξερω οτι εχεις θα καταλαβεις τι εννοω . :wink:

(Ελα παμε ολοι μαζι…)
Εισπνοη…
Εκπνοη…
Εισπνοη…
Εκπνοη…

Νιωθετε καλυτερα guys? :slight_smile: :stuck_out_tongue:

Προσωπικα εγω νιωθω σε κατασταση Νιρβανα και γεματος, αφου το κοτοπουλακι που χτυπησα ηταν βαλσαμο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lol…Eγω θελω Amita. 8O :stuck_out_tongue:

Btw,να επιστρεψω στο θεμα συμφωνω μαζι σου Angel_In_Black.
Nα μου πεις,ελευθερια λογου εχουμε (οπως θιχτηκε αυτο το θεμα και στο GNR Live Thread), ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει.Αλλα προσωπικα,και να ειχα κανει κατι τετοιο δεν θα το ελεγα ποτε γιατι θα ντρεπομουν για μενα… φαντασου ποσο για το καημενο το παλικαρι!Anyway…

Μου τη σπάει που επικαλείστε όλοι την ελευθερία λόγου χωρίς να ξέρετε τι σκατά είναι…
Γι’αυτό και γουστάρω τρελά όταν μπαίνει ο kourou και σας βάζει λουκετάκια! :twisted:

+1

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
i know what i want
and i say what i want
and NO ONE can take it away…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Slourp Slourp slourp

Ναι είδες? Μου λείπανε τα Magnum από το ψυγείο…

:-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

Και τι κάνω τώρα? Κόλλησα!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδώ θα ήθελα να προσθέσω στα λόγια της συμπαθεστάτης συναδέλφου snuffleeva (=P~ ) ότι η ελευθερία έκφρασης και λόγου είναι αγαθό που μας προσφέρει ο μέγιστος αντμινιστράτορας, ο ατρόμητος στρατηλάτης του www, ο kourou!!!

Σε ευχαριστούμε kourou!!!

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

(Τελευταία φορά που λέω την φράση ελευθερία έκφρασης. Βαρέθηκα να τη γράφω…)

Ποια Magnum ??? Σαλιαρες ενννουσα :roll: :roll: :roll:

Καλύτερα να μαζευτούμε όλοι μας… Δε μιλάμε σε κολλητούς, αλλά σε αγνώστους. Ζητώ κι εγώ συγγνώμη που παρεκτράπην. Ξεχάστηκα… :roll: :roll:
Α, και μου τη σπάει που λογομαχούμε χωρίς λόγο… :frowning:

Gay post …!!!

mou tin spaei…pou to gousto mou stous antres einai athlio kai parola afta to paizoun kai dyskoloi…gia na katalavaite ti ennoo…o voulgarakis den einai yperoxos??? kai epeidi eimai kai afstiri kritis tou eaftou mou, aftos einai o pio omorfos sti lista… 8O

Xristinaki apo x8es sou leo pos den ise kala, alla den m’akouei kaneis… sou ipa ti xriazese, alla den m’afinoun na to postaro sto forum… ton kodiko omos mporo na ston doso… 25x19…e? e? :lol:

on topic: emena mou tin spaei pou apo x8es ime me ena paploma tiligmeni ke ena tsigaro sto xeri… giati den peftei o piretos me to kapnisma??? e? e? :evil: