Τα ωραια και ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!!!
Αυτο είναι δικαιολογία για τους κοντούς και τους φτωχούς.
Οι κοντοί άνθρωποι είναι εξυπνότεροι. Όσο για τις κοντές γυναίκες, εχουν και αυτές τα προνόμοιά τους.
Υ.Γ Σωστό αυτο του νιχιλστ.
Kαι θα το ξαναδείς στους Nεcros Christos που θα σταθώ μπροστά σου και δε θα βλέπεις τίποτα! :lol:
Εδώ κολλάει ένα “άσμα” της Άντζελας:
“Μπήκες μόνη σου στη μάυρη λίστα…”
Αρκεί να μην κάνεις head banging και φάω την μαλούρα στην μαπα! :lol:
Τι λες τώρα!!! Αυτά είναι τα καλά!
At the gates είχα βρει έναν τύπο που έκανε headbanging-ανεμόμυλο, και είχα σταθεί πίσω του και μου’κανε αέρα! Μια χαρά παλεύτηκε η ζέστη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Λιώνω λέμε!
Οπως και τα δειγματα ! :D:p:)
Τα ωραία αρώματα μια χαρά μπαίνουν και σε μπουκάλια νερού.
Απλά μετά θα είναι ακόμα πιο ακριβά! Χαχαχα!
Ρε μη την πειράζετε την κοπέλα!
εμοτ συμπαράστασης σε ΕΣΑΣ τις κοντές:p:p :roll::–
oh well εγώ πιστευω οτι και ωραία και ακριβή είμαι και κανονική στο υψος και σε οποιον αρεσω για τους αλλους δεν θα μπορεσωωωωω!!
Α πειραξτε οοοσο θελετε! Γελαει καλυτερα οποιος γελάει τελευταίος…και εγώ δεν έχω γελάσει ακομά!!!
Το 1,65 ειναι κανονικο υψος. Οπως και το 1,70 που ειμαι εγω. Στο 1,60 ομως η αλλη ειναι κοντη. Ετσι ειν αυτα.
εγω πάλι χαίρομαι.
είμαστε πολλές.Τις προάλλες πέτυχα σε λεωφορείο μια που ζήτημα να ήταν 1.40 με τα χέρια στην ανάταση…ένιωσα Φασούλας. Ευτυχία.
Ετσι ετσι ειναι!!
μου την σπανε ολοι οι καθηγητες…και το σχολειο…#-o#-o#-o
Βασικα και να μην ήταν χεστήκαμε.
1,65 και είμαστε θεες και δεν το διαπραγματεύομαι:D
[FONT=“Comic Sans MS”]Που μετά το φορμάτ πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το wow και το burning crusade… αλλά πιο πολύ ότι μετά θα ξανακατεβάσω τα patches όλα μαζί.[/FONT]
Respeeect!!! Σε οοοσους αρέσουμε!!:D:D
Και μενα μου την σπαει αυτο…αλλά δεν αντεξα την 3η φορα που έπρεπε να το εγκαταστησω και το παρατησα…:-s
…που δεν μπορω να βρω σπασμενο ενα προγραμμα για σπιτικη ηχογραφηση!