Μου τη σπάει

να γραφω στα ελληνικα…αχχχχχ

@ Red Rum:

Στείλε πμ στον tolkki. Όλο και κάτι θα ξέρει:wink:

pi em pi em

όταν κάθομαι μπροστα απο την πορτα του σπιτιου ή του τουτου αντρα και κανει 0598308509347597867357694580943 ωρες να βρει τα κλειδια!:blow: και μετα με λεει και ανυπομονη…

:lol::lol::lol:

που ολα τα αγορια ειναι ανωριμα…:lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Γι’αυτο κι εσυ να προτιμας τα κοριτσακια και να μας στελενεις καμια φωτο που και που :smiley:

Ε όχι και όλοι. Αμα κυνηγάς τα 15χρονα… Για βρες κανέναν από 20 και πανω :naughty:

Πφ, με πρόλαβε ο από πανως.

To beta του μσν που κατεβασα που παρολο που ειναι πολυ ομορφο, ειναι τιγκα στα μπαγκς… αντε παλι ινσταλλ το παλιο

ναι βρε γιατι αυτοι που ειναι απο 20 και πανω πνιγονται στην ωριμοτητα…:p:p

Φυσικά 8)

Φρηδομ παρ’το αποφαση και τρεχε πισω απο συνομηλικες ΣΟΥ, οχι ΜΟΥ.

ψ. 18χρονοι ρουλ. :oops:

μου την σπανε κατι δηθεν ατομα που το παιζουμε δεσμευμενοι τυπαδες και την πεφτουνε σε ολες…
μου την σπανε ολα τα gothakia που λενε με χαρα οτι ολες εχουν βιαστει μια φορα στην ζωη τους
μου την σπανε η μαλακισμενες κοπελιες που νομιζουν βγαζοντας μπουτι και βυζι οι αντρες τις θελουν για σχεση
Μου την σπανε οι κολλημενοι με τα γουστα και τις αποψεις τους που δεν ακουν κουβεντα για κατι αλλο και μαλιστα το βριζουν
μου την σπανε οι bi αντρες

Να βλεπω ατομα της ηλικιας μου να σκεφτονται, να συμπεριφερονται και να μιλανε ακομα σαν 14χρονα.
Και να εχουν χιουμορ παρομοιας ηλικιας.

θα σου ερθει κι εσενα περιμενε :stuck_out_tongue:

ΧΑΔΟΚΕΝ ειπαμε!!:lol:

Συμφωνω, αχ ΠΟΣΟ συμφωνω!!

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχεις ένα στόμα με αίματα για αβαταρ ε?

edit: Μένεις Βριλήσσια :stuck_out_tongue:

Η Areldia εχει το καλυτερο avatar που εχω δει εδω και μηνες…
Μαζι με του Δεφιχ.

Aθλιο ειναι. Το δικό σου τα σπάει

vedder, το στομα με τα αιματα το εχω φτιαξει μονη μου και δεν δειχνει κατι για μενα ομως…μου αρεσει το αιμα το λεω και στο profile μου και ειναι αληθεια…αλλα δεν δειχνει τιποτα για μενα…νομιζω βεβαια αν καταλαβαινω αυτο που λες σωστα…:smiley: Βριλισσια ναι μενω εδω και κατι χρονια :p:p

sofi-k, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!! hugs

manos87, εισαι αγενεστατος!