Εγω ειμαι μικρο να ανοιξει κανας μεγαλυτερος!!!
yeah baby!!!:naughty:
Αλητεία!!! Αρκουδέηδες!!!
Με πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια! Αντε ας ανοιξει κανας με κυρος το θρεντ να γελασουμεεεεε!!:lol:
Εσυυυυ αμα κανουμε θρεντ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Μου τη σπάνε τα κρύα σαν πάγος χέρια μου, το οτι έχω ξεπαγιάσει και η γενικότερη πεσμένη μου διάθεση.
μου τη σπάει που μου’χει έρθει ένα παληκάρι για ιντερβιου, και εμένα μου’χουν κάτσει βαριά τα μεσημεριανά μπιφτέκια! :?
Ο κακομοίρης… τι συνεντευξη να του πάρω τώρα?:-s
κλάστον και φύγε
:p:p:p
εδιτ: το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Bleedin - ένα τέταρτο μετά, μπορεί να σημαίνει κιόλας ότι δεν του κάτσανε καθόλου καλά τα μπιφτέκια :lol::lol::lol:
Τα ροζ στυλό με τα φτερα και τα πούπουλα.Και ειδικά όταν τα βλέπω στην σχολή.Επίσης και όταν η μπροστινη μου σε άσκηση χρηματοοικονομίας γράφει στο τετράδιό της ασκησουλίτσα 1
Μου την σπανε οι τυποι στα ΜΜΜ οπου:Ειναι 1000 ατομα σε ενα βαγονι/λεωφορειο.Μεχρι εδω ολα σκατα αλλα οκ.Βρωμανε οι ανασες ολων, αλλα παλι οκ.Αλλα παει ο αλλος ο μυγιαγγιχτος και κλεινει το παραθυρο.
Τι κανεις ρε κεφτε εκει?Ειναι τιγκα στα μικροβια ο αερας που αναπνεεις και πας και κλεινεις το παραθυρο?Τι παει να πει κρυωνω?Να βαλεις κατι πιο ζεστο.Τι παει να πει εισαι αρρωστος?Γιαυτο τα κλεινεις τα παραθυρα για να μας κολλησεις ολους?Να κατσεις σπιτι!
Αυτα.
Συμφωνώ…
όπως επίσης
~ όταν θέλεις να βγεις και τα ζώα δεν κουνιούνται!οκ είμαι κοντή αλλά δε με ακούς που λέω “συγνώμη…μπορώ να περάσω??”
~όταν προσπαθείς πάλι να βγεις και μπουκάρουν όλοι μέσα…-.-
~όταν σε χουφτώνουν “κατά λάθος”…
αι στα διάλα πάλι εκνευρίστηκα!
@Μαρίνα αυτό που postαρες είναι όλα τα λεφτά!:lol:
Μπορει να κοιταει δεξια-αριστερα να μη βλεπει τιποτα και να νομιζει οτι ακουει φωνες στο κεφαλι του μεσα
Τι κακός άνθρωπος που είσαι ρε!
Μα για αυτό το λόγο ακριβώς χτυπάω ελαφρά στον ώμο!
Σπρώχνεις και τους γράφεις όλους στα @@ σου!
Παρομοίως!
Τοτε ειναι που θα αρχισει να πιστευει στα φαντασματα
χιχιχι
Μημπως εχεις μπει στο 049 και τα λες αυτα?αν οχι μπες και θα δεις τι ωραια που ειναι.
Εσένα τελευταία σε συμπαθώ πολύ…
στα διάλα!
Αντέστε στον Πειραιά στο λιμάνι 8 το πρωι.Με το 915.Και θα ξεχάσετε τι σημαίνει κόλαση
Ωχ,το ειχα ξεχασει αυτο.Αλλα και παλι μπροστα στο 049 στις 4 το απογευμα δε πιανει μια.
703 θηβων σε ωρες αιχμης.Για να μπεις πρεπει να εισαι μυγακι