24 σε ώρες κίνησης και βροχής μαζί. Να το περιμένεις κανά 45λεπτο στον Άγιο Αντώνη…
Ωπ!Περιστερι μενεις?
που αυριο γραφω ενα διαγωνισμα και ενα τεστ…8O8O8O:eek::eek:
Πετρούπολη. Από Περιστέρι περνάω αναγκαστικά σχεδόν κάθε μέρα.
Α.Παντως ισχυει, το 24 ειναι μερες που περναει οποτε θυμηθει
που κάποιος πίπας πέταξε ιο στο φόρουμ! Ουστ ρε ξεφτίλα! x
Αντε κι όνειρα γλυκά! πάω για νάνι…:sleep::sleep:
Που τον ειδατε τον ιο ηθελα να ξερα.:-s
Μου την σπάει όταν οι άνθρωποι ζητάνε ένα συγγνώμη και νομίζουν οτι έτσι όλα γίνονται μια χαρά και οτι εσύ ξεχνάς τι έκαναν.
συγγνώμη…
Δεν θα σε συγχωρεσω ποτε καρβου ποτε…ολα τελειωσαν, δεν το καταλαβαινεις?! Σταματα πια να επιμενεις…τα χρηματα που σου δωσε αυτη ηταν πιο δυνατα απο την αγαπη μας…σε μισω…φυγε φυγε πηγαινε στη αγκαλια της Χοσεφινας…και ασε με εμενα εδω…να κλαιω…να σπαραζω που με αφησες για αυτην την πλουσια!!! ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Αγάπη μου, Μαρία ντε λα παπαρδέλα, δε φταίω εγώ. Νόμιζα πως είχες πεθάνει σε εκείνη την πυρηνική έκρηξη και κάποιοι μου έβαλαν λόγια και με έκαναν να πιστευω πως σε είχα χάσει για πάντα. Από τη θλίψη μου βάραγα το κεφάλι μου στο τοίχο και έπαθα αμνησία, όπου τότε η Χοσεφίνα μου είπε πως ήμασταν αρραβωνιασμένη και με έπεισε να την παντρευτώ. Μετά από αυτό το γάμο πάλι χτύπαγα το κεφάλι μου στο τοίχο και σε θυμήθηκα.
Έχουμε περάσει τόσα πολλά εμείς οι δύο. Ανακαλύψαμε πως ήμασταν αδέρφια, μετά πως είμαι ο πατέρας σου και εσύ η μητέρα μου και στο τέλος πως τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε, γιατί εγώ είμαι κλωνοποιημένος. Συγχώρεσε με καρδιά μου.
Μου τη σπάει που παντρεύτηκα αυτή την κάργια. Θες να τη σκοτώσω και να το σκάσουμε για την Ευρώπη με τα λεφτά της?
Αγάπη μου, Μαρία Αρελδία ντε λα παπαρδέλα, δε φταίω εγώ. Νόμιζα πως είχες πεθάνει σε εκείνη την πυρηνική έκρηξη και κάποιοι μου έβαλαν λόγια και με έκαναν να πιστευω πως σε είχα χάσει για πάντα. Από τη θλίψη μου βάραγα το κεφάλι μου στο τοίχο και έπαθα αμνησία, όπου τότε η Χοσεφίνα μου είπε πως ήμασταν αρραβωνιασμένοι και με έπεισε να την παντρευτώ, γιατί αλλιώς θα με σκότωναν τα αδέρφια της από την Κούβα. Μετά από αυτό το γάμο πάλι χτύπαγα το κεφάλι μου στο τοίχο και σε θυμήθηκα (και θυμήθηκα και πως δεν έχει αδέρφια η άλλη)
Έχουμε περάσει τόσα πολλά εμείς οι δύο. Ανακαλύψαμε πως ήμασταν αδέρφια, μετά πως είμαι ο πατέρας σου και εσύ η μητέρα μου και στο τέλος πως τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε, γιατί εγώ είμαι κλωνοποιημένος. Συγχώρεσε με καρδιά μου.
Μου τη σπάει που παντρεύτηκα αυτή την κάργια. Θες να τη σκοτώσω και να το σκάσουμε για την Ευρώπη με τα λεφτά της?
karvou + Χοσεφίνα = Βάλε Φίνα!
Οχι οχι, δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο…ειμαι μια απλη υπηρετρια σε αυτο το σπιτι και ετσι πρεπει να παραμεινω…ομως τα λογια σου δεν ειναι αρκετα, Καρβουραντο…οχι, δεν μπορω να ζω με τον εφιαλτη αυτον! Και την τελευταια φορα που την ειχαμε σκοτωσει, τοτε που τη πεταξαμε απο 30ο οροφο του κτιριου οπου στεγαζεται η πολυεθνικη της, εκεινη γυρισε και σε πηρε μακρυα μου…σε εκανε αντρα της και τωρα ΕΣΥ με διαταζεις, εσυ ο πρωην αντρας μου!!! Οχι…οχι…
Μου την σπαει που πρεπει να σου τω πω αυτο…αλλα πρεπει να παω να μαζεψω το δωματιο της κυριας, “κυριε”, με αυτην την σουπερ κοντη στολη καμαριερας που φοραω…παω κυριε…:naughty:
οκ…
κάτω από το κρεβάτι έχω κρύψει κάτι άπλυτες κάλτσες. Όταν τελειώσεις και με αυτές, φώναξε με να σε “δω” με τη στολή
Κυριε η κυρια σας ζηταει να παρετε τον μικρο κυριο απο το σχολειο και να πατε την μικρη κυρια στο μπαλετο και μετα να πατε να την βρητε στο σπα που κανει λυποαναρώφηση!
[FONT=“Comic Sans MS”]I need more screenshots… cause it’s pics or it didn’t happen! :([/FONT]
Καλά… Μετά τις κάλτσες πετάξου κάνε κι αυτές τις δουλειές. Όταν τελειώσεις έλα να με βρεις στα σπα
Μου τη σπάει που έχω τόσες δουλειές να κάνω και μόνο μία υπηρέτρια
Χρόνια Πολλά!!!
Μου τη σπαει που πρεπει να μαζευω τις βρομοκαλτσες του μπιχλα κυριου και της χοντρης γυναικας του…
Συγγνώμη :oops: