Μου τη σπάει

Ετοιμασου για το υπερτατο βασανιστηριο που θα σου κανω σε 5 λεπτα στο πμ σου!!!:lol:

Μου την σπαει που ειμαι ΤΟΣΟ εξυπνη τελος παντων!

ωχ… πάλι θα γκρινιάζουν χρήστες για το moderation :frowning:

Προβλέπω στο πμ να λέει “μόνο εμένα βάζεις να μαζεύω κάλτσες, ενώ στους άλλους δε λες τίποτα!” :lol:

ωχ… πάλι θα γκρινιάζουν χρήστες για το moderation :frowning:

Προβλέπω στο πμ να λέει “μόνο εμένα βάζεις να μαζεύω κάλτσες, ενώ στους άλλους δε λες τίποτα!” :lol:

Μήτσο δεν την παλεύεις καθόλου εκεί στα ξένα ε? Έχω κλάσει στο γέλιο με τον “διάλογο” ! :lol:

Oxi…Εγω πιστευω οτι την εχεις σαγηνευσει Καρβουράντο:lol2::lol2::lol2:
Θεοι και οι 2:lol::lol:

Το βασανιστηριο μου ηταν πολυ χειροτερο απο αυτο που λεει πιο πανω ο κυριος! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ:lol:
Να παει στην χοντρη Χοσεφινα Χοσεβιταμ Ψολαρελος!

:-k:-k:-k

Μου τη σπαει που νομιζα πως πλεον μονο εγω δεν τη παλευα στο φορουμ ανω-κατω τελεια Π

Επαναφερω αυτο το θρεντ στο θεμα του…

Μου την σπαει η Χοσεφινα:x

@mr-whats: Φλερτάρεις και συ με μπαν… :stuck_out_tongue:

Η Χοσεφινα ειναι μαμω τα παιδια, Θυμαμαι που μου εκανε μαθηματα πιανου και ιππασιας της ημικρυες μερες του Νοεμβρη. Ωραιες εποχες.
Μου εφτιαχνε αραβικη πιτα με φυστικοβουτηρο και μονο αυτη ηξερε να φτιαχνει το πιο καλο ΚΑΚΑΟ.

Βρηκε ομως εναν γραφειοκρατη αμνησιακο και μενα με παρατησε να καθαριζω τον Αστραπογιαννο στο σταβλο.

@βληντιν: το αβαταρ μου ειναι του-γκουντ για μπαν

Ε μηηηπως λεω εγω τωρα πρεπει να κρατησουμε το θεμα του θρεντ και να ανοιξουμε αλλο για την ιστορια με την Χοσεφινα και τον Καρβουραντο και την Μαρια Αρελδια και τον πρωην της Χοσεφινας, Αρμαδο Καποταρκουαρες?

που δεν εχω ιντερνετ και τηλεφωνο…

αλλα μαρεσει που κλεβω απο τον γειτονα:p

το δικο μου ειναι κλειδωμενο χοχο

αλλα μεχρι να μου το συνδεσουν και εγω το ιδιο εκανα

Δλδ? Χτυπάς την πόρτα και λες “συγγνώμη, να χρησιμοποιήσω λίγο το τηλέφωνο σας? Ευχαριστώ”.

Και παίρνεις τηλ τη γκόμενα σου και αρχίζεις: “έλα μανάρι. που είχαμε μείνει? ναι, σε παίρνω απ’τον γείτονα. για πες λοιπόν, για χθες βράδυ…”

Και ο γείτονας να έχει μείνει έκθαμβος και να του λες “σας παρακαλώ. ενοχλείτε. πηγαίνετε κάπου αλλού, αυτή είναι προσωπική συζήτηση”.

δικος μου ανθρωπος εισαι!!

οχι…δεν διαβασες καλα το ποστ μου μαλλον…παω στο γειτονα και του κλλεβω τη συσκευη τηλεφωνου!

και του ζητας και ενα καλωδιο για το πισι ε???

Xmm… ενδιαφέρον. Και το κάνεις συχνά αυτό? Αν μιλάς και στη γκόμενα όπως είπα πριν φαντάζομαι θα το κάνεις πολύ συχνά. Μπράβο που δε σε έχει πάρει χαμπάρι. Φαίνεται δε θα χρησιμοποιεί πολύ το τηλέφωνο του και γι’ αυτό.

Μου την εσπασε η απαντηση του αφεντικου οταν του ειπα πως δεν θα ερθω για δουλεια αυριο…

ναι ενα ε8ερνετ!:stuck_out_tongue:

οχι απλα εχει 2 συσκευες…εγω παιρνω την ασυρματη για να χω και την ανεση μου οπως καταλαβαινεις…
βασικα ο γειτονας ειναι φιλιππινεζος οποτε που να παρει τηλ…?