Μου τη σπάει

Που ολο πεφτω σε ζωα στο wow.Αφου εισαι frost mage ρε μπετοβλακα,χρησιμοποιησε frostblast να μην ψοφησω κι εγω για 5η φορα.Ειπαμε σε βοηθαω στα quests σου,αλλα δωσε και συ λιγη ενισχυση οταν βλεπεις οτι το mana ειναι 0 και η ζωη κοντα στο τελος.
Πφ.

Βρισκομεθα σε φορουμ ανωμαλων. :expressionless:

:lol::lol::lol::lol::lol3::lol3:

Η στιβα με τα πιατα περιμενει!

Μου τη σπαει ο παμκιν.
[-X

κι όμως κι όμως δεν είμαι ανώμαλη…
όταν πιάσεις εσύ δουλειά θα καταλάβεις οτι το σχολείο ειναι καλύτερο:wink:

Βασικα για τη χημεια το ειπα. :stuck_out_tongue:

8O8O8O τι λες τώρα?!?!?!
λατρεία ειναι!!
μήπως προτιμάς τα αρχαία?

μην πεις ναι,μην πεις ναι [-o<

Γαμάει η Χημεία.

βασικα αν και παω θεωρητικη κατευθυνση…την λατρευω την χημεια πιο καλα καταλαβαινω αυτην παρα το αγνωστο…:lol::lol::lol::lol::-k:thumbup:

Μου την σπαει που δεν μπορω να βρω ενα ωραιο βιβλιο για το BOS μου…ΕΛΕΟΣ! Τα χρεωνουν και 300 ευρο τα καλα! Ασε που δεν μπορεις να βαλεις και αλλες σελιδες! ΓΜΤ!:frowning:

τι είναι το ΒΟΣ?

κάτι μου λέει πως όλοι κατάλαβαν και μόνο εγώ έχω μείνει πίσω :frowning:

…που έχασα/θα χάσω τις εξής συναυλίες:

• At The Gates
  • Dalek
  • Grief
  • Anathema
  • Brant Bjork
  • Public Enemy
  • Monster Magnet

Ω δεν κανει να σου πωωωωω απε ντω! :stuck_out_tongue:

δεν πειραζει θα τις δεις στο youtube ολο και καποιος δεν θα τις ανεβασει…:metal::metal:

μα πως μπορεί να υπάρχει τόση καλοσύνη σε αυτό το κόσμο? :stuck_out_tongue:

και ομως οσο και να σου φαινεται απιστευτο ειναι εμφυτη η καλοσυνη μου…:lol::lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Επειδή δεν την καταλαβαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραία.

η χημεία ειναι γαμάτη!
ειδικά κατεύθυνσης 3η λυκείου:p

τελος σπαμ :stuck_out_tongue:

καλα εσκισες μεγαλε!!!:lol::lol::slight_smile:

Σωστό.

Μ’ αρέσει αρκετά η χημεία, αλλά επειδή ποτέ δεν έκατσα να τη μάθω, και επομένως δε καταλαβαίνω χριστό, απέχω από αυτή.

Φιλε βεντερ, μια χαρα την καταλαβαινω, απλα την θεωρω μια μεγαλη μπουρδα. Οπως παρομοιως λατρευω την φυσικη ενω σε καποιους αλλους δεν αρεσει, δεν τους καθιστα αυτοματα ασχετους.