Μου τη σπάει

Αμφιβάλλω αν την καταλαβαίνεις μια χαρά. Επίσης την θεωρείς μια μεγάλη μπούρδα απλούστατα επειδή σου δίνεται η δυνατότητα να πας τεχνολογική και να μην την φας στη μάπα αντίθετα με τη Φυσική. Άμα μπορούσες να αποφύγεις τη Φυσική δεν θα σουνα “ματσα μουτσα λατρεύω την Φυσική (L)” αλλά θα έλεγες τα ίδια που λες και για τη Χημεία. Απλά επειδή καλείσαι να είσαι καλή σε αυτή θες να περάσεις την εικόνα στον εαυτό σου ίσως ότι την λατρεύεις. Δεν λέω ότι δεν την λατρεύεις αλλά διάλεξε:

• ή λατρεύεις τη Φυσική και υποστηρίζεις ότι η χημεία είναι μια μεγάλη μπούρδα επειδή απαιτεί δουλειά που δεν είσαι πρόθυμη να κάνεις και όχι επειδή όντως την θεωρείς μια μεγάλη μπούρδα.

• ή σιχαίνεσαι και τα δύο αλλά προσποιείσαι ότι η Φυσική γαμαέι κτλ γιατί υπάρχει ανταγωνιστικότητα σε αυτή λόγω πανελλαδικών και θες να ξεχωρίζεις.

Άμα έλεγες ότι και τα δύο είναι σκατά δεν θα σου λεγα ντε και καλά ότι δεν τα καταλαβαίνεις, απλά μπορεί να μη σου αρέσουν. Να σου αρέσει όμως τόσο πολύ η Φυσική και να θεωρείς τη Χημεία, μία απ’ τις πιο σημαντικές επιστήμες, “μπούρδα” είναι αστείο.

ειρηνη αδερφια μου…:–:--:-k

Ξυλο ξυλο

Ναι σορρυ κι ολας αλλα δεν θα σου αναλυσω τα γουστα μου. Μου αρεσει να λυνω θερμοδυναμικη ενω οταν ειναι να κανω καυσεις κλπ στη χημεια δυσανασχετω. Απλα δεν μου αρεσει η χημεια, δεν με ελκυουν οι ασκησεις ουτε το αντικειμενο της. Συμπεραινεις οτι η φυσικη ειναι πιο ευκολη ενω η χημεια ειναι πιο δυσκολη για μενα? Συμπεραινεις οτι προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι η φυσικη δεν ειναι και τοσο χαλια(μιας και την εχω κατευθυνση) ενω η χημεια που ειναι γενικης χεστηκα? Ε μαλακιες λες και στις 2 περιπτωσεις, η τεχνολογια επικοινωνιων που εχω φετος κατευθυνση ειναι ο,τι πιο βαρετο εχω συναντησει και διαβαζω μονο πριν τα διαγωνισματα. (παραδειγμα)

Νταξει τελος, ειπαμε γουστα ειναι, καλα κανεις και καθεσαι να υπερασπιστεις την επιστημη που αγαπας, με γεια σου με χαρα σου, απλα εμενα δεν μου αρεσει, τι να κανουμε.

μη λες τετοια ρε τωρα που εχουν αναψει για τα καλα τα αιματα…8)8)

Δεν θα κάτσω να την υποστηρίξω σε έναν θεωρητικό τόσο αναλυτικά γιατί αυτός γενικά μπορεί να μην την παλεύει με τα θετικά. Να μου λες όμως Φυσική γαμάει, Χημεία = μπούρδα είναι τελείως ανώριμο. Τεσπα τέλος.

Πραγματικά σοβαρή συζήτηση.

οκ σε πιστευουμε…βασικα κοριτσι ειναι…(ενμερωτικα το λεω Ρανια την λενε)

Τράβα στο σκρουτζ.gr να βρεις κανα μεγενθυτή πέους και γάμα μας.

Μια και λέμε για Χημεία δείτε τι βρήκα:

Εσένα προσωπικά σε γαμάω με μεγάλη ευχαρίστηση.

ωραια τωρα που εκλεισε ο ενας πολεμος ανοιξε ο αλλος τι καλα ποτε δεν πληττουμε σε αυτο το φορουμ:):):slight_smile:

Η Χημεία είναι μια επιστήμη που θέλει τον κόσμο ενωμένο. Γι΄αυτό ειρήνη αδέρφια μου :slight_smile: Όλοι χωράτε κάτω από τη μεγάλη και πονόψυχη αγκαλιά ενός χημικού και όλους σας, τους άπιστους, σας περιμένει η Χημεία για να την αγαπήσετε.

:papas: Piece.

συγνωμη μου εσβησες το ποστ?

Στο εσβησαν επειδη αναφεροταν σε διεγραμενο προσβλητικο ποστ.Δεν εκανες κατι κακο, απλα κατι λαθος:p

αν στο αφηναν θα φαινοταν ξεμπαργκο ποστ, λογικο δεν ειναι να το σβησουν?

οκ ευχαριστω…(συγνωμη dexter)

Αυτό. Αλλά και επειδή είχες κουοτάρει διεγραμμένο ποστ.

Μακ θα σε πάρω για εκπρόσωπο μου:p

H δεχτσερ δεν εκανε τιποτα, ο φριδομ ο αλητης τα εκανε ολα.Θυμασαι που σου λεγα οτι ειναι κακος?ειδες?

α οκ(βασικα τη σημαινει το κουοταρει?)

quote.