Καλά, σε τι σχολή πέρασες; Δεν καταλαβαίνω!:? :oops:
Ραδιολογια…
Μιλανε οι τσαρλατανοι, ψευτοεπιστημονες!!!
Θεωριτικη Rules!!!
[-X [-X
:yes: :thumbup:
Εγω ξερω και Ιστορια, διαβαζω Λογοτεχνεια, ξερω καποια Αρχαια και καποια Λατινικα και μιλαω μια χαρα Ελληνικα. Εσυ τι μαθηματικα ξερεις?
Κι αν θες να παμε σε αλλο επιπεδο, το κυριοτερο παραδειγμα οταν αναφερουμε τον ορο homo universalis, ειναι ο Gottfried Leibniz, κατα κυριο λογο Μαθηματικος ο οποιος ομως εχει ασχοληθει κυριολεκτικα με τα παντα κι εχει συνεισφερει σε Μαθηματικα, Φυσικη, Βιολογια, Γεωλογια ακομα και σε Ψυχολογια, ενω εχει γραψει για πολιτικη, νομικη, ηθικη, φιλοσοφια, ιστορια και θεολογια. Θεωρειται ο πολυμαθεστερος αντρας μετα τον Αριστοτελη. Πες μου εσυ εναν φιλοσοφο για παραδειγμα που ηταν και Μαθηματικος.
Ο εκ των 3 σπουδαιοτερων Μαθηματικων Karl Gauss ηταν και γλωσσολογος. Πες εναν γλωσσολογο που ηταν και Μαθηματικος.
Για να μη μιλησουμε για τον πιο διασημο νομικο, μετα τον Κουγια, που ηταν ο Pierre de Fermat, ο μεγαλυτερος ερασιτεχνης Μαθηματικος δηλαδη. Αυτος καταλαβε οτι η νομικη δεν φτουραει κι ασχοληθηκε με την αληθινη επιστημη.
Με λιγα λογια, οι Μαθηματικοι ειμαστε πολυεπιστημονες και πολυμαθεις. Σας οικτηρω τεκνα της θεωρητικης κατευθυνσης.
Ο,τι και α λετε οι μαθηματικοι θα ειναι παντα οι καλυτεροι γιατι ασχολουνται (κυριως) με την καλυτερη επιστημη…
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ…:lol:
.
Πάρτε και για αρχηγό τον Μικρούτσικο…
:lol: :lol:
Πες τα Led!!! :thumbup:
Δεν είχα πρόβλημα με τα θεωρητικά μαθήματα στο σχολείο, ζωγράφιζα πάντα!!! :lol:
-Οταν εγραφα το ποστ μου, σκεφτομουν να μπεις εσυ να με στηριξεις γιατι ειχαν μαζευτει πολλοι θεωρητικοι μεσα.
-Μανο τι σχολη εισαι?
EΜΠ, και θετική κατεύθυνση και πολέμιος όλων των χαζών γριών κολλημένων φιλολόγων:p :lol: :lol:
Ατακα τετοιας φιλολογου στο σχολειο μου:
“Παιδια στην εικονα βλεπουμε την Παναγια Κοιμωμενη. Τωρα κοιμαται, πεθανε, θα σας γελασω…”
Πάνω που πήγαινα να πω ότι όλες οι κατευθύνσεις είναι χρήσιμες, διάβασα το ποστ του Λεντ… :lol:
Βασικά, έχει δίκιο, αλλά δε νομίζω ότι “βγαίνουν” πια πολλοί τέτοιοι! :-k
…αν και έχω άνθρωπο στη family που έχει περάσει και απ’τα δύο
Ιστορια ξερω και εγω, για λογοτεχνια δεν τρελενομαι τοσο. Μαθηματικα ξερω λιγα αν και ημουν ταλεντο τα βαρεθηκα. Επισης: μη μου πεις οτι εισαι σαν τον Gottfried Leibniz !!!
Εκτος και αν εισαι σαν αυτον: http://www.youtube.com/watch?v=3OjedCIfnA8
Τι είν’ τούτοοοο;;; All the money! :lol3:
Βρε βλακα, εσυ τα ξερεις επειδη εισαι θεωρητικη κατευθυνση. Γι’αυτο τ’ανεφερα κι εγω! Αλλα που να συνεννοηθεις με θεωρητικο!
Σαν τον Λαϊμπνιτζ δεν ειναι κανενας, αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι οτι κανενας φιλολογος δεν ηταν πολυμαθης.
Αυτος Ραϊκχεντ και Αλοη ειναι ο κατοχος του παγκοσμιου ρεκορ με περισσοτερες διαφορετικες αποδειξεις για ενα θεωρημα. Πανω απο 500 για το Πυθαγορειο.
:-k Really?
Άσχετο, αλλά τώρα που λέμε για τον Leibniz, την άλλη φορά διάβαζα παραγώγους και έτρωγα κάτι μπισκοτάκια που λέγονταν “Choco Leibniz” :lol: Πού στο καλό τα βρήκαμε δεν ξέρω… έριξα πολύ γέλιο όταν το παρατήρησα πάντως!
Το ξερω οτι το ανεφερες για αυτο αλλα εγω στο λεω επειδη ιστορια δεν εχω μαθει μονο απο τα σχολικα βιβλια.
Οκ εχει 500 αποδειξεις για το πυθαγορειο γιατο ομως βγαινει στο ΤΗΛΕΦΩΣ ???
Ιστορια απο τα σχολικα βιβλια ετσι κι αλλιως δεν μαθαινεις…
Δεν ξερω γιατι βγαινει στο τηλεφως, ισως και να του εχει σαλεψει. Το σιγουρο ειναι οτι προκειται περι ιδιοφυιας.