συντροφε μας εκαναν δολιοφθορα στο ‘the’…
‘TEH’ είναι πιο μάγκικο. Για να τους ψαρώσουμε…
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!
XAXAXAXA τα σπασε!!βλεεδιν θεος!!
Μου τη σπαει η εκθεση:(
παντως η φωτογραφια ειναι ο ορισμος του σουρεαλισμου :lol: :lol:
όταν σε ένα σβησμένο θρεντ ένας χρήστης έχει κάνει επικά ποστς και ζητά να επενέλθει, το αποτέλεσμα πρέπει είναι το αναμενόμενο (από το χρήστη)… :p:p:p:p:p:p:p
Μου την σπαει που καποιοι μιλάνε χωρις να σκεφτουν πως νιωθεις εσυ ή τι προβληματα εχεις.
Μου την σπαει η στενομυαλιαση που εχουν ανθρωποι γυρο μου.
Μου την σπαει που κανεις δεν εχει τα κοτσια να μιλαει ανοιχτα και οχι πισω απο ψευτικες παρθενοπιπιτσιες.
Μου την σπας!
τι είναι αυτό ?8O8O8O
Ααααα, ειναι ο τροπος μιας παρθενοπιπιτσας…που λεει ααα εγω ειμαι παρθενα και κανει ντροπες αλλα…μπαινουν τρενα και απο πισω και απο μπροστα!Αλλα εχει τροπο που τα λεει!:lol:
ρε συ αρελδια, έκανες ποστ που ζητούσες να διαγραφεί το θρεντ? γιατί εγώ ένα ποστ σου είδα εκεί μέσα και ή το διάβασα γρήγορα ή δεν ξέρω καλά ελληνικά, αλλά μάλλον το αντίθετο κατάλαβα… δικαίωμά σου βέβαια και να το ζήτησες, αλλά δε νομίζω ότι είχε ξεφύγει κ ιδιαίτερα το θρεντ (πέρα από ένα ψιλοάκυρο ποστ προς το τέλος). τι να πω, πλακατζού και έξω καρδιά γαρ, δεν περίμενα να σ ενοχλήσει.
ενημέρωσε τους αρμόδιους, δεν έκανε ποστ
πάντως αρέλδια αν σε ενόχλησε ένα συγκεκριμένο ποστ, το σβήνουμε κ επαναφέρουμε το τόπικ. αν το θέλετε τόσο πολύ !
μου την σπάει η βροχή τώρα που θέλω να βγω
μοντε είχε γράψει στο θρεντ και είπε πως δεν έχει πρόβλημα. προφανώς θα την ενόχλησε ένα επόμενο ποστ (λογικο, κι εμένα στραβά μου κάθησε).
οκ, σωστά κατάλαβα… και για να μαστε ον τοπικ
μου τη σπάει αυτό το τελευταίο ποστ!
ΝΑΙ ΝΑΙ!!!
Σβήστε τις μαλακιες και επαναφέρτε το ΕΠΟΣ όπως πρέπει να είναι!!!
έστω κλειδωμένο. Τουλαχιστο να το βλέπουμε!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!μοντε εισαι ο σωτηρας μας!!!που σαι βλεεδιν???
we want it back!!
μου τη σπαει που τελειωνουν τα λεφτα!
Μου τη σπαει που τηγανιζω και τα εκανα π…να παλι…
Ενα συγκεκριμενο με ενοχλησε! Και οχι τοσο το περιεχομενο οσο ο τροπος. Καταλαβαινω οτι δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ΑΛΛΑ πιστευω οτι οφειλουμε σαν ανθρωποι να σκεφτομαστε το πως ο αλλος βλεπει τον εαυτο του πριν πουμε “α εισαι χοντρη/ος.”
Το ποστ μου ηταν για περα αληθινο και ειπα πως δεν εχω προβλημα αλλα οχι, δεν θα κατσω να κριθω για το αν εχω χοντρους αστραγαλους, γιατι εχω. Ουτε για το αν το τατουαζ μου ειναι μικρο και δεν λεει! Οπως σεβομαι εγω τους χρητσες εδω, ετσι θελω και να σεβονται αυτοι εμενα…Εγω ηθελα να εχει πλακα οχι να κριθω ουτε εγω ουτε κανεις. Ποτε δεν εχω τσαντιστει οσο ειμαι εδω με κανενα παιδι ή ποστ. Τα παιρνω στο αστειο. Αλλα το συγκεκριμενο μονο αστειο δεν ηταν και μαλιστα ηταν και κακο.
Αυτο…
το τοπικ παραμένει στα αζήτητα…
αρέλδια είσαι σαν τους σκορπιονιστές: τα ωραία σχόλια μας αρέσουν κ συμμετέχουμε, στα άσχημα στραβώνουμε. όπως κ να έχει το τόπικ μας άφησε
άντε καλή συνέχεια
MHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Πιστευω οτι καλο θα ηταν να μην το επαναφερουμε και παντως αναλαμβανω την ευθυνη οτι εκανα την μαλακια και ημουν απο τους πρωτεργατες μαλιστα:pΑπο τι στιγμη που ενοχλησε την Areldia,που ηταν και λογικο αλλωστε,πιστευω οτι τελειωνει η συζητηση,και βρισκω πολυ λογικο να την ενοχλουν τα ασχημα σχολια,αν και δεν προλαβα να διαβασω τι γραφτηκε στο τελος που λετε…Αν το επαναφερουμε αλλωστε σιγουρα θα ξαναϋπαρξουν ασχημα σχολια,και στο κατω κατω ενταξει,γελασαμε παρα πολυ χθες το βραδυ αλλα δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα κρινουμε αν πρεπει να το επαναφερουμε η οχι…Αν ψηνεστε το πολυ πολυ κανουμε ενα γενικο για φετιχ κτλ:)